Najnovije vesti

ILIĆEVA LJUBAVNICA OGLASILA SE DAN POSLE SUĐENJA U PALATI PRAVDE: Traži da se uvede Devinov zakon?! Evo šta to znači
Foto: ATA Images, Nemanja Nikolić, Shutterstock

dokazivanje očinstva

ILIĆEVA LJUBAVNICA OGLASILA SE DAN POSLE SUĐENJA U PALATI PRAVDE: Traži da se uvede Devinov zakon?! Evo šta to znači

Stars
14:27h

Miroslav Ilić i Mirijana Antonović već nekoliko godina su na sudu, gde pevačeva bivša ljubavnica pokušava da dokaže da je Ilić otac njenog sina Devina.

Na suđenju, koje je ovaj put trajalo dva dana, pored Mirjane i Miroslava, kao svedoci su se pojavi Lepa Brena i Mersa Miljković Meri, pevačica iz Zagreba. Antonovićeva se dan posle suđenja oglasila i na društvenoj mreži Fejsbuk, gde traži da se glasa za "Devinov zakon".

"Dragi moji prijatelji. Dobila sam zračak nade da će konačno okončati i ova tragikomedija. Mislim da je sa našim slučajem narod imao priliku da izbliza posmatra kako je odvratan ovaj zakon, zakon koji udara direktno na ćeliju porodice i uništava jednu naciju. Kad mi sud bude dozvolio da govorim, trubeću na sav glas, i na televiziji i u novinama, ne bili me neko čuo i zaštitio naše majke i našu ugroženu decu. Glasajte za “Devinov zakon", napisala je između ostalog Mirjana.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović, Vilijam Paspaloski, Mersa Miljković, Lepa Brena
foto: Nemanja Nikolić

Naime, na sajtu peticijaonline postoji peticija Devinov zakon, koju je dosad potpisalo 3.778 ljudi.

"Na ovaj način hoćemo da ispunimo želju Devina da se pokrene Peticija sa ciljem promene zastarelog zakona o dokazivanju roditeljstva u Srbiji. Zakon o dokazivanju roditeljstva u Srbiji ne dozvoljava korišćenje DNK Analize u sudskom postupku", piše između ostalog na sajtu.

Devin Antonović, Mirjana Antonović
foto: ATA images

Podsetimo, pevač je dva dana saslušavan povodom tužbe Mirinog sina Devina Antonovića, koji želi da dokaže da mu je Ilić otac. On i dalje odbija da uradi DNK analizu, pa je pred sudijom navodno rekao: "Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome".

Mirjanin advokat ranije je rekao da sud ne može da natera Miroslava da da DNK.

- Miroslav ne treba da se pojavi u sudu, ukoliko ne želi, ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze - rekao je Mirjanin advokat ranije.

Miroslav Ilić
foto: Ana Paunković

kurir.rs

Bonus video:

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA: Miroslav Ilić i bivša ljubavnica Mirjana Antonović u sudu! Evo šta je advokat rekao
01:33

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA: Miroslav Ilić i bivša ljubavnica Mirjana Antonović u sudu! Evo šta je advokat rekao

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja