Najnovije vesti

OVO JE LJUBAVNICA KOJU JE SILVANA PRETUKLA: Leposava tvrdila da joj je pevačica slomila 2 pršljena i da je htela da joj ISKOPA OČI
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Youtube

ISPLIVALA FOTKA

OVO JE LJUBAVNICA KOJU JE SILVANA PRETUKLA: Leposava tvrdila da joj je pevačica slomila 2 pršljena i da je htela da joj ISKOPA OČI

Stars
19:08h

Čuvena pevačica Silvana Armenulić bila je udata za bivšeg tenisera Radmila Armenulića, a početkom leta 1971. godine obelodanjeno je da je Silvana istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje.

Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanela teške telesne povrede, a sada je isplivala fotografija Leposave, a malo ko zna kako ona izgleda.

- Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je 'propustila kroz ruke' da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme - pisalo se tada.

Silvana je ispričala svoju verziju.

- Htela sam da pristanem na razvod, jer više nisam mogla da izdržim razna mučenja i intrige koje mi je priređivala. Ali kad sam čula kako kuje planove da Gordanu odvede u Nemačku, gde je živela sa Radmilom, odlučila sam da sa njom porazgovaram, da joj kažem da ću dati razvod braka, samo da dete i mene ostave na miru. Šta je meni tada rekla nije za novine. Mnogi njeni rođaci i prijatelji pretili su mi svakodnevno. Jednog jutra neko zvoni, provirim, i vidim dva nepoznata čoveka. Otvorim vrata i pitam koga traže. Kažu - Radmila. Kad se Radmilo pojavio, počeli su da mu prete. Bili su to, kako sam kasnije saznala, očuh i zet. Došli su, rekoše, da se obračunaju sa mnom što ne dam razvod braka. U jednom trenutku njen očuh zasuka rukave i poče da viče: "Ja ću da ti nagrdim lice. A znaš kako? Slomiću flašu, pa ću njom da te izgrebem." - ispričala je svojevremeno pevačica.

O daljem toku događaja, Leposavina verzija je bila nešto bogatija detaljima:

- Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izleteo je Zlatan Ilić da nas obavesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gde stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Posle dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsnuo Silvanin "kapri" i blago nas udario. Radmilo je izleteo iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta . Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni.

Sutradan u bolnici "Dragiša Mišović" Leposava Jankov je dobila uverenje o teškim telesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena.

- Ona nikakvu kragnu nije nosila - pričao je Radmilo Armenulić.

Silvana Armenulić, Radmilo Armenulić
foto: Nikola Anđić, Facebook Silvana ZILHA Armenulić

Kurir.rs/TV Novosti

Bonus video:

ŽENA ZBOG KOJE PLAČE CELA SRBIJA! ČUVENA LJILJANA IZ FILMA TOMA: Plakala sam na setu, sve me je stiglo tek nakon snimanja! (VIDEO)
04:50

ŽENA ZBOG KOJE PLAČE CELA SRBIJA! ČUVENA LJILJANA IZ FILMA TOMA: Plakala sam na setu, sve me je stiglo tek nakon snimanja! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja