HTELA SAM DA SE UBIJEM ZBOG NJEGA I UPLAŠILA MAJKU: Lepa Lukić imala je 16 godina kad je pomislila na NAJGORE! Ovako se završilo
Foto: Kurir

IZNELA NEPOZNATE DETALJE

HTELA SAM DA SE UBIJEM ZBOG NJEGA I UPLAŠILA MAJKU: Lepa Lukić imala je 16 godina kad je pomislila na NAJGORE! Ovako se završilo

Stars -

Lepa Lukić vrlo često ume da otkrije pikanterije iz svog života, a ovog puta otkrila je ljubavne detalje koje nikad do sada nije ispričala u javnosti.

Kraljica narodne muzike otkrila je da je sa 16 godina htela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke.

Lepa Lukić
foto: Printscreen/Prva

“Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam”, ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

“On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to... To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim”, rekla je Lepa u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Lepa Lukić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:24

Lepa Lukić premijera filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja