OSVANULA FOTKA IZ DOMA TRAJKOVIĆA: Đani se pohvalio SLAĐINIM UMEĆEM, sve je spremno za ZIMU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

prelepo

OSVANULA FOTKA IZ DOMA TRAJKOVIĆA: Đani se pohvalio SLAĐINIM UMEĆEM, sve je spremno za ZIMU! (FOTO)

Stars -

Radiša Trajković Đani često voli da se pohvali suprugom Slađom, a ovog puta u prvi plan je folker stavio umeće svoje supruge.

Naime, Đani se pohvalio na Instagramu kako su Slađa i on pripremili zimnicu. Kako se može videti na fotografiji, u pitanju je turšija, a deset velikih tegli punih raznog povrća i nema sumnje da su se baš dobro spremili za zimske dane.

Radiša Trajković Đani,
foto: Printscreen

Inače, Slađa i Đani su planirali svadbeno veselje sina Miloša, koje je trebalo da se održi ovog meseca, ali zbog epidemiološke situacije su odustali.

– Tačno je, svadba je bila planirana za 21. oktobar, ali smo morali da je odložimo za maj. Videli smo da se mere zatežu, pa smo morali sve da ispoštujemo. Nelogično je da pravimo bilo šta, jer nije tu u pitanju deset ili 15 ljudi, to će biti velika svadba, mnogo naroda. Prvo ćemo spremiti svadbu za Miloša, pa za Marka i redosled ostaje isti kako smo i planirali – objasnila je Slađa.

Radiša Trajković Đani, Slađa Trajković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:06

ĐANI PIO IZ CIPELE I ZGRNUO OGROMAN BAKŠIŠ! Folker prevazišao samog sebe, EVRI leteli oko njega, a on brisao ZNOJ NOVČANICAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track