SEVERINA I ASPIRINAC NERAZDVOJNI?! Pevačica sve prisnija sa srpskim producentom, svuda ga vodi sa sobom: Sad uhvaćeni u ZAGREBU?!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

ROMANSA?

SEVERINA I ASPIRINAC NERAZDVOJNI?! Pevačica sve prisnija sa srpskim producentom, svuda ga vodi sa sobom: Sad uhvaćeni u ZAGREBU?!

Stars -

Hrvatska pevačica Severina Vučković (49) nakon razvoda od Igora Kojića (34) ne razdvaja se od srpskog producenta, Filipa Miletića (40), koji je navodno i protekli vikend proveo s njom u Zagrebu.

Severina
foto: Kurir, Ana Paunković

Pevačica je počela svuda sa sobom da vodi Filipa, inače saradnika koji joj je napravio nekoliko hitova u karijeri. Tako se sa Miletićem pojavila i u KBC Dubrava, na promociji knjige "Likovni zapisi u doba korone" Dimitrija Popovića (70), kome je bila zvezda izložbe "Salome" iz 2010, koja je izazvala kontroverze.

Prema našim saznanjima, Aspirinac je navodno i prespavao kod Severine u stanu, međutim, iz njene PR službe su takve navode negirali. Iako su komšije tvrdile da je pevačica viđena da ulazi u zgradu sa mlađim muškarcem, Davor Grgin za naš list tvrdi da Miletić nije prenoćio kod nje.

Severina, Severina Kojić
foto: ATA Images

Uprkos tome što i hrvatski i sprski mediji već izvesno vreme spekulišu da je Severinino i Filipovo druženje preraslo u nešto više, njen portparol je na naše pitanje da li su zajedno reagovao šokirano.

S druge strane, on je za medije izjavljivao da su njih dvoje kliknuli na prvu.

- Najbolje radim sa Severinom. Imamo isti pogled na svet. Ona veruje u ono što radimo i želi da se menja, što je vrlo važno za pevača - rekao je Miletić nedavno za srpske medije.

Na sve to, njegov boravak u Zagrebu ovog vikenda podgrejao je glasine, pogotovo jer su oboje posle izložbe pogasili telefone i više se nisu oglašavali. Pevačica nije kačila više nijedan stori da se ne bi videlo da li je i dalje sa Aspirincem, kao i gde su se uputili dalje.

Filip Miletić
foto: Kurir tele, Kurir televizija

- Otkako je Malom Kebi konačno dala slobodu, kada su nedavno i zvanično potvrdili priče o razvodu, s kojim su se mrcvarili više od godinu dana, koliko su živeli na različitim adresama, pevačica je odmah počela javno da se eksponira s drugim muškarcem. Iako odnos sa Filipom odranije podvodi pod poslovni i prijateljski, u poslednje vreme sve češće radi nešto što potvrđuje neku jaču vezu između njih. Svi se pitaju zašto muzičkog producenta vodi na događaje koji s njim nemaju nikakvih dodirnih tačaka s obzirom na to da ona već ima PR tim, pa nema logike ni da je njoj potreban u takvom nekom svojstvu - komentarisale su komšije koje tvrde da su Severinu s mlađim tipom videle i ispred njene zgrade.

Severina
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/S.M./S.telegraf/Republika

Bonus video:

00:14

SEVERINA SE PROSULA ZA MEDALJU NA KONCERTU! Pogledajte kako se saplela i tresnula koliko je teška na bini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track