Najnovije vesti

KOMŠIJE MARIJANE MIĆIĆ RAZVEZALE JEZIK: Bila je MNOGO problematična i NAMRGOĐENA, a evo koliko se PROMENILA!
Foto: Damir Dervišagić

rekle sve

KOMŠIJE MARIJANE MIĆIĆ RAZVEZALE JEZIK: Bila je MNOGO problematična i NAMRGOĐENA, a evo koliko se PROMENILA!

Stars

Komšije glumice Marijane Mićić ističu kako su joj svi čestitali na blagoslovenom stanju, koje ju je, kako kažu potpuno promenilo. Često je viđaju sa verenikom Milošem Marjanovićem koji joj u svemu udovoljava.

- Marijana je dugo želela da se ostvari u ulozi majke i sada je posle dužeg vremena srećna žena. Imala je veliku želju da dobije dete i svima nam je drago što je trudna. Od kada smo pročitali u novinama da je u drugom stanju, primetili smo da se dosta smirila i povukla. Baš smo komentarisali u komšiluku kako je stalno viđamo sa lekarskim uputima i vitaminima, ali nismo znali šta je u pitanju. Ona i verenik nikome o tome nisu želeli da pričaju, već su sve zadržali za sebe. Sada kada je njena trudnoća javna tajna, svi smo joj od komšija čestitali. Mada joj se sada i poznaje stomak – priča Marijanina komšinica iz ulaza i dodaje:

- Trudnoća joj lepo stoji. Nasmejana je, vedra, ljubazna, sve mi to nekako ide uz nju. Momak joj je fin i kulturan, sjajno su se uklopili. Vidi se da je ispunjena i srećna žena. Kako je zapravo čoveku malo toga potrebno da bi blistao i bio srećan u životu – govori komšinica.

Sa druge strane prodavačica u trafici Marijanu navodno opisuje kao mrguda.

- Pre je Marijana bila mnogo problematična. Stalno je dolazila namrgođena na trafiku i nervozna, nekako delovala je smrknuto. Kad god bih je nešto dodatno upitala, grubo bi mi odgovorila i zaobišla me. Međutim, sada je potpuno druga priča. Marijana blista i ne mogu da verujem kakvu je promenu doživela. Viđala sam je u kraju kako se igra se dečicom, mislim da su to mališani njenog brata. Biće ona dobra majka ako je suditi po tome kako se sa njima igrala – kaže ova gospođa.

Komšija iz zgrade pored glumičine tvrdi kako je Marijana nekoliko puta odbila svoje fanove za fotografisanje, jer u tom trenutku nije bila u sjajnom izdanju. Upravo je to zasmetalo publici koja je prati, ali je komšija ipak opravdava.

- Događalo se da često fanovi prilaze Marijani i zamole je za fotografiju, međutim ona je to nekoliko puta odbijala. Mada i razumem je u potpunosti. Nije ona dužna da svaki dan bude raspoložena i nasmejana. Često izađe u muškim stvarima koje pozajmi od partnera i nije raspoložena da je ljudi takvu vide, zato često i odbija da se fotografiše. Inače, u ovom kraju obožavamo Marijanu u dve poslednje serije “Tri muškarca i tetka”, kao i “Ljubav ispod bora”. Sjajna je glumica, to joj se mora priznati. Sad svako od nas je čovek, nema veze što je ona javno ličnost, ali očigledno i kod nje postoje žute minute. Onaj ko je voli, svakako je mora razumeti.

Marijana Mićić
foto: Printscreen

Kurir.rs/blic

Bonus video:

Svetlana Ceca Ražnatović
00:59

Svetlana Ceca Ražnatović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja