VERICA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA ZA NJUJORK! Ostavila Veljka na Avali, a evo sa kim sad provodi vreme! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

RAZDVOJENI

VERICA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA ZA NJUJORK! Ostavila Veljka na Avali, a evo sa kim sad provodi vreme! (FOTO)

Stars -

Kreatorka Verica Rakočevič otputovala je u Sjedinjene Američke Države kod svoje ćerke Milene, a tamo vreme najviše provodi vreme sa unukom Nikšom.

Naime, Verica je sama otputovala, dok je njen suprug Veljko Kuzmančević ostao u porodičnom domu na Avali.

Verica ne krije koliko je očarana unukom, a sada je na Instagramu podelila fotografiju kojom je sve raznežila. Iako su mnogi pretopostavili da su ona i Veljko zajedno otišli u Njujork, ispostavilo se da su ovog puta razdvojeni.

Verica Rakočević
foto: Pritnscreen

Inače, kreatorka je nedavno govorila o ulozi bake.

"Jeste, konačno sam sazrela da budem prava baba, jer kada se Luka, najstariji unuk rodio, imala sam samo 43 godine i još uvek malu decu. Onda su oni živeli po svetu i nisam imala prilike da tu ulogu obavim kako treba. Potpuno sam poludela za Mileninim Nikšom. Kada bih mogla da dobijem neke pare na lutriji da kupim jedan stan u Njujorku, preselim se tamo i postanem bebisiterka. Nestvaran je, svaki dan se čujemo telefonom, preko video-poziva i sad živi u ubeđenju da sam ja u telefonu", rekla je Verica nedavno za Story.

Verica Rakočević
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:08

HAOS U EMISIJI SCENIRANJE! Veljko POBESNEO, pa IZLETEO iz studija: Dovela me ovde da ĆUTIM, je l sam je MALOUMAN? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track