STANIJA: TOMOVIĆ JE NAJLOŠIJI U KREVETU! Starleta otkrila da NIJE UŽIVALA sa Vladimirom, a evo šta su komentarisali zadrugari
Foto: Printscreen Instagram

ocrnila ga

STANIJA: TOMOVIĆ JE NAJLOŠIJI U KREVETU! Starleta otkrila da NIJE UŽIVALA sa Vladimirom, a evo šta su komentarisali zadrugari

Stars -

Stanija Dobrojević ponizila je svog bivšeg dečka Vladimira Tomovića. Ona je u "Zadruzi" izjavila da joj je on najveće seksualno razočarenje. Naime, u beloj kući, tokom igre "Intimna pitanja", zadrugari su odgovarali na najškakljivija pitanja iz svog privatnog života.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Tom prilikom, Stanija je progovorila o najlošijem seksualnom iskustvu, a komentari njenih cimera su se samo nadovezivali nakon njenog priznanja da je u pitanju Vladimir Tomović, nekadašnji stanar imanja u Šimanovcima. Zadrugari su izvlačili ceduljice sa brojevima iz providne činije, i na taj način dobijali pitanja koja se tiču njihove intime. Pitanje koje je iznenadilo mnoge bilo je ono koje je izvukla Staniji Dobrojević, a njen odgovor je nasmejao veliki broj zadrugara.

Vladimir Tomović, Stanija Dobrojević
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

- Stanija, koje je tvoje najlošije seksualno iskustvo? - Najlošije seksualno iskustvo bilo je sa Vladimirom Tomovićem, nije ga bilo - rekla je Stanija voditelju, dok su se cimeri počeli ironično da joj dobacuju. Prvi je bio Mensur Ajdarpašić, koji je sa svojim sugrađaninom iz Bara na ratnoj nozi već godinama.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Ami G show

- Pazi šta pričaš - vikao je Crnogorac. - To verovatno znači da su došli do dela kada trebaju da imaju odnose, a da momak nije mogao, možda se nije uzbudio. Možda mu je pala koncentracija - dodala je Dalila, koja je svojevremeno bila u šemi s Tomovićem.

- Ne znam šta da kažem, sve su drugi odgovorili. Neću o tome da pričam, ne želim da ja nekoga tamo iskompromitujem - rekla je na kraju Dobrojevićeva.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

Naša redakcija stupila je u kontakt sa Vladimirm Tomovićem, koji nije bio raspoložen da razgovara o rečima svoje bivše devojke.

- Ne želim da komentarišem ovu temu - bio je kratak on.

Vladimir Tomović, Stanija Dobrojević
foto: Printscreen RTV Pink

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

03:36

Stanija otkrila koliko ostaje u Zadruzi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track