NAKON SAOBRAĆAJKE IMA FOBIJU OD PUTOVANJA! Vanja Mijatović o POSLEDICAMA teškog udesa, otkrila i zašto odlaže SVADBU!
Foto: Printscreen Mondo

ISKRENO

NAKON SAOBRAĆAJKE IMA FOBIJU OD PUTOVANJA! Vanja Mijatović o POSLEDICAMA teškog udesa, otkrila i zašto odlaže SVADBU!

Stars -

Pevačica Vanja Mijatović verena je već godinu dana, a venčanje sa svojim izabranikom Aleksandrom odlaže zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Vanja Mijatović
foto: Printscreen Mondo

- Izgleda da će svadba biti sledeće godine. Razlog je naravno ova situacija u kojoj smo se našli. Kad smo krenuli malo da radimo, i on i ja smo nekako ukapirali da je bolje da sad radim i pevam, jer stvarno sam se uželela svega i nisam mogla više da sedim u kući. I da se malo finansijski povratim, tako da smo odlučili da je bolje da to bude sledeće godine, i kad svi budu malo rasterećeniji. Biće bolja situacija i napravićemo jednu veliku, lepu žurku - kaže Vanja.

Vanja Mijatović
foto: Kurir televizija

Pevačica se osvrnula i na posledice teške saobraćajne nezgode koju je doživela pre osam godina, kada se sa kolegama vraćala sa koncerta, u kojoj je doživela ozbiljne povrede.

- Imam i dalje fobiju od svega toga, od tada nikad ne spavam kada idemo na nastupe, što može da bude jako iscrpljuće kada su u pitanju duge relacije i kada moram da spojim dva-tri nastupa. Nemam vremena da odspavam i odmorim, jer ne spavam u kolima. Imam fobiju, ne volim da se brzo vozim, kad neko popije nema šanse da sa njim sednem u auto, odmah ja preuzimam, ako je to slučaj, mada to se nije dešavalo - kaže Mijatovićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:50

STIŽU RODE! Vanja Mijatović o svadbi i proširenju porodice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track