KAKAV GOD DA JE, ON JE MOJE DETE! Branka Lazić otkrila u kakvim je odnosima sa sinom pevačem, njegovom devojkom i da li viđa UNUKA
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

OTVORENO

KAKAV GOD DA JE, ON JE MOJE DETE! Branka Lazić otkrila u kakvim je odnosima sa sinom pevačem, njegovom devojkom i da li viđa UNUKA

Stars -

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula vest da je poznatog pevača Darka Lazića majka Branka izbacila iz kuće u Brestaču, kao i da nisu u dobrim odnosima, oglasila se njegova majka.

Kako Branka Lazić kaže, sa sinom nije u lošim odnosima.

- Nije istina da sam u svađi sa Darkom. Niti je istina da sam ja njega izbacila iz kuće. Ne znam ko to priča. To su gluposti. On je moje dete, kakav god da je i šta god da je, ja se na njega ne mogu naljutiti - kaže Branka, a na glasine da ne viđa unuka Alekseja odgovorila je:

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

- Marina je Alekseja dovodila, viđam ga. Možda ga sad jedno vreme nije dovodila, ali uglavnom viđam dete. Onu su tu blizu. I Darko je dovodio Alekseja.

Pevačeva majka otkriva da li Darko dovodi novu devojku Barbaru Bobak u kuću, kao i u kakvim je odnosima sa njom.

- Darko nekad dođe sam, nekad dovede Barbaru. Za sada mu je samo devojka, ona nije moja snajka, nego Darkova devojka, još uvek. Nisam u svađi ni sa Darkom, ni sa Barbarom. Poslednji put je bio kod mene pre četiri dana i doći će sutra. Ne znam da li će doći sam ili sa Barbarom - poručuje Darkova majka.

Darko Lazić, Barbara Bobak, Marina Gagić, Branka Lazić
foto: Printscreen, Printscreen/Instagram, Filip Plavčić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:38

Darko Lazić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track