ANA NIKOLIĆ OBJAVILA POTRESNU FOTOGRAFIJU Danima prikovana za krevet zbog Marinine smrti! BLEDA, UMORNA, ISPIJENA, NE LIČI NA SEBE
Foto: ATA Images

ona ju je stvorila

ANA NIKOLIĆ OBJAVILA POTRESNU FOTOGRAFIJU Danima prikovana za krevet zbog Marinine smrti! BLEDA, UMORNA, ISPIJENA, NE LIČI NA SEBE

Stars -

Pevačica Ana Nikolić, koja se ovih dana nalazi u žiži interesovanja javnosti zbog veze sa oženjenim električarom i skandalozne štete koju je napravila na čak tri automobila, pokazala je na društvenim mrežama u kakvom stanju se nalazi.

Nikolićevoj je, naime, ponajviše teško pala smrt autorke mnogih hitova Marine Tucaković. Pevačica je danima bila prikovana za krevet nakon što je saznala da nas je Marina napustila.

- I sve što jesam, a i ono što nisam, u umetničkom smislu mi je Marinin dar - kazala je Ana, dok je sliku objavila emisija "Ekskluzivno" na Instagramu, a Nikolićeva ju je preuzela na svoj profil na pomenutoj društvenoj mreži.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, od kada se pojavila na estradi, Ana je imala Marininu naklonost.

Potresena nakom vesti o Marininoj smrti, Ana se oprostila od nje na Instagramu.

Neki srećniji dani, ali odavno, već dugo, tu je neka tuga... Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe... Tada te nisam razumela. A sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš volim te zauvek Mišo, tvoja “celi život guska”. Jedina si imala suštinu, formalnosti nisu tvoj fah. A od tebe sam naučila nešto najvažnije: "KAKO SE DOSTOJANSTVENO ŽIVI SA BOLOM" i tako si i otišla - dostojanstveno!, napisala je Ana.

Marina Tucaković
foto: Kurir, Story Luka Šarac

kurir.rs

Bonus video:

00:12

ANA NIKOLIĆ U MINI HALJINI, SEVNULE ČIPKANE GAĆICE! Pevačica đuskala i umalo pokazala PREVIŠE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track