PROBLEM U RAJU OD 300 KVADRATA I MILION $? Gde je nestao Elenin Dušan Reljin zbog kog se razvela od Karića?! NI TRAGA OD NJEGA
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

daljina učinila svoje

PROBLEM U RAJU OD 300 KVADRATA I MILION $? Gde je nestao Elenin Dušan Reljin zbog kog se razvela od Karića?! NI TRAGA OD NJEGA

Stars -

Dizajnerka enterijera Elena Karaman (50) na svoj rođendan objavila je na Instagramu, jedinoj javnoj platformi na kojoj se pojavljuje, niz emotivnih poruka koje je dobila od prijatelja. Mnogi su primetili da ovog puta nije bilo poruke njenog emotivnog izabranika, modnog fotografa Dušana Reljina, koji je neretko imao javne izlive nežnosti upućene partnerki.

Budući da je i njegov profil na Instagramu otvoren, bili smo svedoci da joj nije čestitao rođendan, što je mnoge nateralo da počnu da pretražuju njene objave proteklih meseci. Tu se videlo da je poslednju njenu objavu Reljin komentarisao početkom avgusta. Od tada nije bilo javnih obraćanja niti objava jedno o drugom kako s njene, tako i s njegove strane.

Prijatelji ovog para smatraju da među njima ne funkcionišu stvari otkako je on krajem leta otputovao u Sjedinjene Američke Države, gde radi kao jedan od traženijih fotografa u modnoj industriji, ali da svađe među njima nije bilo.

- Lako je održavati vezu kada su emotivni partneri zajedno, ali kada su razdvojeni okeanom tokom dužeg perioda, dođe do razmimoilaženja, smatra njihova zajednička prijateljica.

Nekadašnja supruga Jugoslava Karića posvetila se radu i kreativnom stvaranju iz kog crpe pokretačku energiju. I Reljin neprestano radi, praveći magiju na svojim umetničkim modnim fotografijama koje pravi za najprestižnije svetske magazine.

Iako je rođendan poslednjeg dana septembra stidljivo obeležila na Instagramu, najstarija naslednica dizajnerke Verice Rakočević, s druge strane, bila je mnogo otvorenija za javnost krajem prošle nedelje, kada smo videli da je najmlađem sinu Simonu upriličila rođendanski parti u porodičnom domu. Uz domaću tortu sa svećicama, brižna majka se potrudila da njen naslednik dobije porodično slavlje kakvo zaslužuje. Ni njen bivši suprug nije štedeo emotivne reči koje je javno, putem instagrama, uputio njihovom sinu.

- Nekada su reči najbitnije. Opširni, pametni, dopadljivi tekstovi, koji će naterati baku i tetku da zaplaču... Sada je bitno samo da znaš koliko te tata voli! Najviše! Srećan ti 16. rođendan, momče moj najlepši! Znaš da je tata uvek tu – napisao je Karić duhovito, dodajući da je s tatom uvek najbolji provod, a da na toj konstataciji Simonova mama neće zameriti.

Elena Karić, Jugoslav Karić
foto: Instagram Printscreen

Premda je od početka kraha njihovog braka Elena do danas ostala nema za medije, Jugoslav je prvi put o razvodu u javnosti govorio u februaru i potvrdio da su se zvanično razveli. Nekadašnji supružnici doneli su tu odluku prošle godine, posle čega su prodali zajedničku kuću na Kosmaju, dok se oko vile u Ljutoj, u Crnoj Gori i oko restorana u Beogradu i dalje nisu dogovorili - a kako navode mediji, obe nekretnine su na prodaju. Kuća u Ljutoj po proceni vredi tri miliona evra, dok restoran veganske hrane i dalje radi, a u javnosti ga reklamira i dalje isključivo Jugoslav.

U meduvremenu je Elena, kako je navodila, prepoznala u talentovanom fotografu svoju srodnu dušu.

- Volim tvoja stopala, samo zato što su hodala na zemlji i na vetru i kroz vodu dok me nisu našla - napisao je svojevremeno fotograf o Eleni, što je bio samo jedan od izliva nežnosti koje su partneri javno slali jedno drugom. Putovali su van Srbije, ali i po našoj zemlji i uživali u zajedničkim interesovanjima, poput duhovnosti, spiritualnosti, meditacije i joge.

- Najbolji prijatelji i srodne duše kroz mnoge živote, napisala je zgodna Beogradanka kao opis fotografije na kojoj je Reljin nosi u naručju.

- Potom je dizajnerka nameštaja kupila plac na Kosmaju, na kome gradi vilu od 300 kvadrata, a plan joj je bio da je potpuno završi do kraja ove godine. - Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a čuo sam da je uložila u nju više od milion evra, kako za gradnju, tako za mancacas razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer - rekao je jedan njen prijatelj za domaće medije, ali javnosti i dalje nije poznato da li je vila kompletno završena i spremna za život u kome, bar trenutno, nema traga od Reljina.

Dušan Reljin
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/story

Bonus video:

00:15

Elena Karaman

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track