JOVANA JEREMIĆ ZA KURIR: Tanja Savić imala aferu sa gradonačelnikom Banja Luke! Viđali se na Jahorini, u sve umešana KIJA KOCKAR!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, ATA images, Ana Paunković, Shutterstock

OTKRIVAMO KO JE MISTERIOZNI POLITIČAR IZ BOSNE

JOVANA JEREMIĆ ZA KURIR: Tanja Savić imala aferu sa gradonačelnikom Banja Luke! Viđali se na Jahorini, u sve umešana KIJA KOCKAR!

Stars -

Tanja Savić letos je bila u tajnoj vezi s jednim političarem iz Bosne. Ovo je otkrila voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov", ali je prećutala njegovo ime.

Jovana Jeremić, Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić, ATA images, Shutterstock, Ana Paunković

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Kako saznajemo, njihova veza je bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Tanja Savić, Duško Stanivuković
foto: Printskrin / You Tube

Naš dobro upućen izvor kaže da se Tanja sastajala s političarem tokom leta uglavnom na različitim mestima, a viđeni su zajedno na Jahorini, gde su proveli romantični vikend. Naš izvor kaže da je on nekoliko puta bio i na njenim nastupima, između ostalog i u Novom Sadu. Tada ga je Tanja izvela na binu i držeći ga za ruku otpevala mu "Zlatnik". Pred svima ga je pitala da li će se pojaviti u njenom novom spotu, on joj nije dao odgovor, ali ju je zamolio da mu otpeva "Poludela". Inače, bili su veoma obazrivi kako se njihova ljubavna afera ne bi otkrila.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Iako je bila upoznata s tim da njen partner zvanično ima devojku, s kojom se i pojavljivao u javnosti, Tanji to nije smetalo. Ona je uživala u tom odnosu. Savićkina tajna veza nije dugo trajala, jer je otkrila da se njen političar u isto vreme viđa s Kijom Kockar. Njoj zvanična devojka nije smetala, ali treća devojka, i to njena koleginica, jeste. Kada je dobila informacije da je Stanivuković s Kijom na moru, a potom i videla njihove zajedničke fotografije koje su preplavile medije, raskinula je s njim i prekinula svaki kontakt.

Tanja Savić, Duško Stanivuković
foto: Printskrin / You Tube

Mi smo nakon ovih saznanja pozvali Jovanu, ali ona i dalje nije htela da priča o političarevom identitetu.

- Imam informaciju s kim je bila, ali neću otkriti ko je u pitanju. Znam tačno kad su bili, znam i gde, sve znam, problem je što sve znam. Tačna vam je informacija da su se videli na Jahorini i da je njihova veza pukla zbog jedne pevačice - rekla nam je Jeremićka.

Pokušali smo da dobijemo i komentar gradonačelnika Banjaluke, ali nam je on odbijao poziv, a na našu poruku nije odgovorio. Ni Tanja nije odgovarala na naše pozive.

Tanja Savić, Jovana Jeremić
foto: Ata images, Ana Paunković

Savićkin muž Dušan Jovančević za Kurir

Tanji želim sreću i ljubav!

Kontaktirali smo i s Tanjinim mužem Dušanom Jovančevićem, kako bi nam prokomentarisao vezu svoje žene s političarem iz Bosne.

- U vezi s našim brakom morate sve pitati Tanju. Njoj želim samo puno sreće, uspeh, ljubav i zdravlje - odgovorio nam je Dušan.

Tanja Savić, Dušan Jovančević
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

03:13

NOVI GRADONAČELNIK BANJALUKE GOST USIJANJA DANA! Stanivuković: SNSD je nokautiran, otvorićemo fioke nakon 22 godine (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track