00:14

TARA SIMOV U PROVODU SA ĆERKOM JASNE MILENKOVIĆ JAMI: Devojke uživale za separeom, a svi kažu da je Lea ISTA MAMA (

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI

TARA SIMOV U PROVODU SA ĆERKOM JASNE MILENKOVIĆ JAMI: Devojke u punom GASU za separeom, a svi kažu da je Lea ISTA MAMA! (VIDEO)

Stars -

Rijaliti zvezda Tara Simov izašla je u provod sa prijateljicama, a među njima našla se i ćerka popularne pevačice Jasne Milenković Jami.

Tara se tip-top sredila, nadogradila kosu, pa se provodila na jednom beogradskom splavu za separeom sa bliskim ljudima. Društvo je Tari pravila Maja Marinković, bivša zadrugarka Ivana Marinković, ali i Lea Milenković, ćerka pevačice Jami.

Tara Simov, Lea Milenković
foto: Printscreen/Instagram

Njih dve napravile su snimak za Instagram, a mnogi nisu ni znali da su dobre drugarice. Ono što su svi primetili jeste koliko Lea liči na poznatu majku.

Tara Simov, Lea Milenković
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Jami je svojevremeno priznala da Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Leu je pevačica dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric Anđela Rankovića, manekena i učesnika rijalitija "Zadruga".

"Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju", pričala je svojevremeno Jami.

Tara Simov, Lea Milenković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:08

JAMI POKAZALA ĆERKU! Pevačica objavila snimak naslednice koju je dobila iz braku sa Anđelovim stricem, njih dve neverovatno liče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track