BARBARA MOLILA DRUŠTVO DA JE SKLONI OD DARKA LAZIĆA: Meni to ne treba! Evo šta se dešavalo na početku kontroverzne VEZE
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Kurir televizija

RAZVEZALA JEZIK

BARBARA MOLILA DRUŠTVO DA JE SKLONI OD DARKA LAZIĆA: Meni to ne treba! Evo šta se dešavalo na početku kontroverzne VEZE

Stars -

Pevač Darko Lazić u vezi je sa koleginicom Barbarom Bobak, a njihovi skandali ne prestaju da pune stranice novina. Barbara je sada progovorila o početku njihove veze.

Ubrzo nakon što je odjeknula vest da je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, Darko je javnosti predstavio novu devojku.

Barbara Bobak, Darko Lazić
foto: Printscreen/Kurir televizija

- Da je meni neko rekao pre godinu dana da ću ja da budem sa njim, ne bih verovala. Bila sam spremna da ću se provlačiti kroz naslove kao devojka neke poznate ličnosti, ali nisam baš mislila da će to biti ovako i da ću ja tu ispasti rasturačica brakova. Ja sam se samo tu pojavila, niko time nije upravljao. Upoznali smo se tako što smo se dogovarali oko neke saradnje - ispričala je Barbara Bobak u emisiji "Kontra šou" na Kurir televitiji i dodala:

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Printskrin/Instagram

- Sedim sa prijateljima, tu je već prošlo neko vreme, ja sam malo trznula i on je, oboje smo. Ja njima kažem: Hajde ljudi molim vas odgovorite me od ovoga, ja ne mogu da se zaljubim u Darka Lazića, meni ono ne treba".

Na pitanje voditeljke da li je istina da je Darko zavodnik, pevačica je odgovorila:

Barbara Bobak, Darko Lazić
foto: Printscreen/Kurir televizija

- Ne! On je jako inteligentan muškarac, zna on kako s kim treba. To što je on meni govorio, ne znam da li je to ono što sam ja htela da čujem ili je bilo stvarno, msilim da je ovo drugo. Sve repove koje on ima, to je neka druga stvar.

Podsetimo, Darko i Barbara poslednjih dana ponovo su dospeli u centar pažnje, i to kada je otkriveno da su se potukli zbog pevača Uroša Živkovića, koji je navodno muvao Barbaru na jednom slavlju.

Darko Lazić
foto: Kurir

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:42

DARKO LAZIĆ DUŽAN NA SVE STRANE, ALIMENTACIJU NE PLAĆA, ALI OD LUKSUZA NE ODUSTAJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track