MATIĆ ĆE SE OPASNO OPARITI ZA NOVU GODINU?! Od cifre će vam se zavrteti u glavi, nastup zakazan još pre godinu dana!
Foto: Nemanja Nikolić

BRDO NOVCA

MATIĆ ĆE SE OPASNO OPARITI ZA NOVU GODINU?! Od cifre će vam se zavrteti u glavi, nastup zakazan još pre godinu dana!

Stars -

Mnogi pevači i pevačice sa naše estradne scene objavili da su već zakazali nastup za doček 2022. godine. Iako ne vole da otkrivaju koliko će novca zaraditi u "najluđoj" noći, jasno je da će mnogi od njih biti bogatiji za nekoliko hiljada evra.

Međutim, kako pišu mediji, rekorder bi mogao biti popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra.

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

Kako je otkrio izvor blizak pevaču, Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a kako dodaje izvor, on je ovaj nastup zakazao još pre godinu dana. Ova činjenica nije iznenađujuća, s obzirom na to da važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, a i šire.

Za domaće medije oglasio se Sašin menadžer koji je otkrio sve o novogodišnjoj noći:

- Tačno je da će Saša pevati u Beogradu, očekujemo da će sve biti u redu kada je u pitanju epidemiološka situacija u našoj zemlji i da neće biti otkazivanja. Jesmo zakazali nastup za najluđu noć još pre godinu dana, ali o ciframa je stvarno neukusno govoriti. Nikada nismo pričali o zaradi, pa ne bih to činio ni sada, ono što mogu jeste da vam garantujem lud provod ukoliko u novu godinu uđete upravo sa Sašom - rekao je Marko Maksimović.

Saša Matić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/24sedam

Bonus video:

01:35

NIKAD NE BIH BIO DEO RIJALITI PROGRAMA! DULE SAVIĆ OŠTRO: Ne postoji taj honorar za koji bih ušao u rijaliti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track