LUNA KONAČNO PROGOVORILA O KIJI: Kockareva ima ispravne stavove!
Foto: Nemanja Nikolić

sceniranje

LUNA KONAČNO PROGOVORILA O KIJI: Kockareva ima ispravne stavove!

Stars -

Luna Đogani je gostujući u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji, po prvi put, posle dužeg vremena, iznela svoje mišljenje o Kiji Kockar, bivšoj supruzi njenog rijaliti ljubavnika Slobe Radanovića.

Luna Đogani
foto: Printscreen/IDJTV

- Kija je neko ko ima ispravne stavove. Ja ne osećam ništa loše prema njoj, želim joj sve najbolje, da se ostvari i kao žena i kao majka. Bilo mi je žao nje u tim trenucima. Sigurna sam da je ona Slobu jako volela i da je verovala u to, a da li ga još uvek voli, to stvarno ne bih htela da komentarišem. Želim joj svu sreću i da nađe sebi nekog ko je zaslužuje - bila je iskrena Luna.

Kristina Kija Kockar
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Marko je u istoj emisiji, istakao da smatra da je glavni krivac za preljubu bio Sloba.

- Meni je veći krivac tu muškarac od žene, posebno kada je u pitanju oženjeni muškarac. Taj muškarac koji uđe oženjen u rijaliti nije srećan, ili traži nešto novo, ili hoće da ga završi. Ako si srećan u braku, ne treba ti rijaliti, da budeš odvojen od žene 10 meseci. Slobu nisam voleo i sa njim sam imao svađu - rekao je Marko.

Sloba i Luna
foto: PrintScreen/Youtube

Kurir.rs/Lj.S./A.P.

Bonus video:

00:11

HVALA TI ZA SVE ONO ŠTO MI JE POTREBNO! Luna Đogani mužu Marku čestitala 38. rođendan i podelila EMOTIVNE trenutke (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track