SLOBA ĐURKOVIĆ NE STIDI SE POSLA: Zbog korone sam radio na građevini! Evo gde je zasukao rukave i šta poručuje kolegama!
Foto: Instagram screenshot

ništa mu ne pada teško

SLOBA ĐURKOVIĆ NE STIDI SE POSLA: Zbog korone sam radio na građevini! Evo gde je zasukao rukave i šta poručuje kolegama!

Stars -

Slobodana Đurkovića teško je pogodila pandemija koronavirusa, kada on i njegove kolege nisu mogle da nastupaju godinu dana. Ipak, za razliku od mnogih, on nije bio jedan od onih koji su sedeli i kukali nad svojom sudbinom.

Slobodan Đurković
foto: Kurir televizija

Finalista "Zvezda Granda" i vicešampion "Farme 5" ne krije da mu je prethodni period izuzetno teško pao.

- Nisam ništa hteo da prepuštam slučaju. Video sam koliko je sati i kakva je situacija kod nas, pa sam otišao za Nemačku. Pored pevanja, radio sam svašta. Čak i građevinu, pomagao sam jednom drugaru koji ima tamo svoju firmu, kod njega sam i spavao. Ne stidim se toga, čak mi je i prijalo, za promenu - rekao je Sloba za Kurir, pa priznao da se uopšte ne kaje i da je to bio odličan potez u tom trenutku.

- Imao sam svirke po Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Svi mi muzičari smo navikli da lagodnije živimo i ne razmišljamo da sve može da se promeni i da možda neće biti posla. Niko od nas nije ni slutio da to može da nam se dogodi i da toliko dugo ne možemo da radimo svoj posao - iskren je Đurković.

Slobodan Đurković
foto: Instagram screenshot

Inače, nakon duže diskografske pauze Sloba je nedavno objavio baladu.

- Pesma "Od života više" je jedna lepa ljubavna priča, dobra je i za mladence, ja radim često svadbe i mislim da će se pevati za prvi ples - ispričao je pevač.

Joca Stefanovic
foto: Printscreen/Instagram

Đurković nije prvi pevač koji je promenio zanimanje zbog pandemije koronavirusa. Njegov kolega Joca Stefanović je počeo da radi kao tonac u "Grandu".

- Ja i dalje stvaram muziku, ali situacija je takva kakva jeste i neću da sedim kod kuće i da se žalim. Super mi je ekipa, takav sam posao i tražio, da je blizak mojoj struci, verujem da ću ostati ovde duže vreme. Morao sam da preduzmem neke korake. Svim mojim kolegama bih savetovao da nađu neku alternativu, a ako ne, sedite kod kuće i kukajte - priznao je svojevremeno Joca za Kurir.

Slobodan Đurković
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:55

CAKANA OSULA PALJBU PO SEVERINI: Nek se vrati na brodić da snima filmove, ZA MENE JE OLUJA GENOCID NAD SRPSKIM NARODOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track