Najnovije vesti

PRAVI RAZLOG ŠTO SE CECA I ANA NE MIRIŠU: Svi misle da ratuju u ZG zbog Viki, ali ovo BEKUTA nikad neće oprostiti Ražnatovićevoj
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

nesuglasice

PRAVI RAZLOG ŠTO SE CECA I ANA NE MIRIŠU: Svi misle da ratuju u ZG zbog Viki, ali ovo BEKUTA nikad neće oprostiti Ražnatovićevoj

Stars

Prvi žestoki okršaj Cece Ražnatović i Ane Bekute u poslednjoj emisiji Zvezda Granda kada je Ražnatovićeva odbrusila koleginici da je strašno neprijatna!

Sukob se desio pošto je Bekuta rekla Viki da im pokaže svoju diplomu sa Muzičke akademije kojom se hvali, pa je Ceca stala u odbranu svoje kume.

"Donesite vi vaše diplome da vidimo! Gledam te u oči Ana, sad si neprijatna, stvarno si neprijatna i to nije u redu”, rekla je Ceca aludirajući na to što Ana nosi naočare za sunce, dok je ona gledala direktno u oči, piše Star.

Ana Bekuta
foto: Damir Dervišagić

Međutim, odnos pevačica nije preko noći postao neprijatan, niti je Viki krivac za njihovu raspravu. Već se pisalo da Ceca i Bekuta duže od pet godina nisu u dobrim odnosima, iako su pre toga bile bliske prijateljice, što je potvrdila i Bekuta. Naime, Ana se ozbiljno naljutila na Cecu koja joj je tražila karte za njen koncert, a onda se nije pojavila na njenom jubileju u Sava centru.

"Tačno je da smo imale jedan nesporazum pre nekoliko godina. Ceca se nije pojavila na mojoj proslavi povodom 30 godina karijere i meni je to bilo bezveze. Još se Ceca prilagođava u Zvezdama Granda. Ja bih joj preporučila da bude ono što jeste. Ja je dugo znam, čak smo se jedno vreme intenzivno družile, samo treba da se opusti i otkravi. Vidim da se trudi i brzo će se uklopiti u naš sastav. Njoj naš sistem možda nije još najjasniji, mi se ipak znamo u dušu i znamo da okrenemo priču”, objasnila je Ana u Grandu magazinu.

Sa druge strane, Ceca nikada nije priznala javno da je imala problem sa starijom koleginicom, pa su neki mediji pisali da su se udaljile kada je Bekuta počela intenzivno da se druži sa Jelenom Karleušom. Te spekulacije ipak isu bile osnovane, jer je Ana bliska prijateljica i sa Mirom Škorić s kojom je Ceca takođe prekinula kontakt pre šest godina.

Kako navodi izvor, Ražnatovićeva je bila šokirana Bekutinim ponašenjem u Zvezdama Granda i načinom na koji joj se obratila.

"Ceca je odmah shvatila kako stoje stvari i da je Ana namerno provocira. Posle emisije je rekla Popoviću da neće dozvoliti bilo kome da je napada, te da će uvek vraćati loptice žestoko, otkriva je izvor iz Granda.

Ceca Ražnatović
foto: ATA images

kurir.rs/star

Bonus video:

CECA U ZG DOŠLA ZAKOPČANA DO GRLA: A kad je skinula CRNI KAPUT, svi su gledali samo u nju! DOMINIRA (VIDEO)
00:11

CECA U ZG DOŠLA ZAKOPČANA DO GRLA: A kad je skinula CRNI KAPUT, svi su gledali samo u nju! DOMINIRA (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja