DŽUMHUR I BARBARA POSTALI RODITELJI: Teniser objavio ženinu fotku iz porodilišta, evo kog je pola beba i koje su joj IME dali FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

DIVNE VESTI

DŽUMHUR I BARBARA POSTALI RODITELJI: Teniser objavio ženinu fotku iz porodilišta, evo kog je pola beba i koje su joj IME dali FOTO

Stars -

Barbara Šegetin porodila se i na svet donela sina Luku. Radosne vesti objavio je ponosni tata, bosanski teniser Damir Džumhur.

Damir Džumhur, Barbara Šegetin
foto: Instagram

- Smisao zivota! 20.10.2021. je dan kada sam dobio najveći poklon u životu! Hvala ti ljubavi na svemu, hvala ti što si mi podarila našeg sina, hvala ti što je ovo postala realnost. Volim vas najviše na svetu. Ne mogu da opišem ovaj osećaj… Hvala ti što vas imam Luka i mama su zdravo! Volim vas životi moji! - napisao je bosanski tenser uz fotografiju novopečene mame i bebe iz porodilišta.

U osnovi lične imenice Luka, nalazi se grčki koren „luks“ što znači svetlost, sjaj, blistavost, dan, „ono što je svetleće i što obasjava“.

Smatra se takođe, da značenje imena Luka ima veze sa Svecem Lukom Jevanđelistom, i da su sva muška deca rođena pod ovim ličnim imenom, predodređena da budu „nosioci svetlosti“ i da pomažu drugima, kao i da se bave svakojakim humanim poslovima ili da budu naklonjeni pravdi, miroljubivosti i poštenju.

Barbara Šegetin, Damir Džumhur
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:48

ŽAO MI JE ŠTO SE JEDNA LEPA PRIČA OVAKO ZAVRŠAVA! Damir Džumhur poslao podršku Đokoviću! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track