SREDIO ĆERKU, NI ZA ŽENU NIJE ŠTEDEO: Isplivala fotka TOPALKOVE supruge pre i posle OPERACIJA: Vesna jedva da liči na sebe! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ULOŽIO

SREDIO ĆERKU, NI ZA ŽENU NIJE ŠTEDEO: Isplivala fotka TOPALKOVE supruge pre i posle OPERACIJA: Vesna jedva da liči na sebe! (FOTO)

Stars -

Milan Topalović Topalko ne štedi pare kada je njegova ćerka Helena u pitanju, a sada je isplivala fotografija njegove žene koja pokazuje da Topalko itekako ulaže u svoju suprugu, koja je promenila lični opis otkako je njen suprug postao poznat.

Milan Topalović Topalko
foto: Damir Dervišagić

Pevač Milan Topalović Topalko, u žiži je javnosti ponajviše zbog ćerke Helene Topalović, koja je privlači veliku pažnju medija i neretko puni naslovnice, a sada je pažnju privukla i pevačeva supruga Vesna.

Naime, Topalko je velike sume novca uložio u izgled ćerke, te ona važi za jednu od najpoželjnijih sa javne scene, a mnogi su se razočarali nakon objave da je i ona stala na ludi kamen.

Helena Topalović
foto: Printscreen/Instagram

Topalovićeva supruga se retko pojavljuje u javnosti, a mnogi je pamte iz perioda kada je bila podrška svom mužu u muzičkom takmičenju. Sada je isplivala fotografija Vesne nekada i sad, a iz komentara se jasno vidi da je javnost šokirana ovom transformacijom.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:11

KRIJE MUŽA KO ZMIJA NOGE! Topalkova Helena udala se usred nedelje, a sad pokazala SKUPOCENE BURME od belog zlata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja