RADILA U ŠANKU I SKIDALA SE U RIJALITIJU: Onda je postala voditeljka, a evo kako danas izgleda i ko joj je muž! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Put uspeha

RADILA U ŠANKU I SKIDALA SE U RIJALITIJU: Onda je postala voditeljka, a evo kako danas izgleda i ko joj je muž! (FOTO)

Stars -

Antonija Blaće pre nego što je postala voditeljka gledaoci su imali priliku da je vide i kao rijaliti učesnicu koja nije marila za kamere te je naga bila svako malo u kadru.

Antonija Blaće
foto: Printscreen/Instagram

Jednom prilikom je izjavila da je čak i pre ovog "zanimanja" rijaliti učesnice skupljala čaše na partiju kada je otvarana televizija na kojoj danas radi. Ona je tom prilikom istakla koliko je život zapravo nepredvidiv.

- Na prvom partiju ikada, parti koji je obeležio pokretanje kanala, te davne 2004, bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat "Velikog brata", a još manje kao voditeljka ili producentkinja. Radila sam najvažniji posao te večeri - skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti. Gledala sam iza šanka tadašnje velike zvezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici. Tek sam se nekoliko meseci posle toga prijavila za BB. Posle su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je neko odustao. Tako da ako vam iko ikada kaže - ma nemoguće. E, moguće je! - napisala je voditeljka na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Antonija Blaće u Hrvatskoj je bila veoma popularna posle učešća u rijalitiju 2003. godine te su je šest godina kasnije angažovali da vodi pomenuti šou. Tako se našla na sceni, ponovo ispred kamera ali u potpuno drugačijoj ulozi. 2015. godine vodila je isti šou i u Srbiji, a bila je i domaćica šou programa "X Faktor" u našoj zemlji, koji je vodila zajedno sa glumcem Aleksandrom Radojičićem.

Publika je zavolela a Antonija je pričala o svemu, čak i o zabranjenim temama. Šašava, nasmejana, luckasta i uvek dobro raspoložena voditeljka je osvojila srce vaterpoliste Hrvoja Brlečića koji je takođe te 2015. godine dolazio sa njom u Beograd. Izgovorila mu je sudbonosno "da" i preselila se na neko vreme u Italiju zbog njegovog poslovnog angažmana.

Danas je u Hrvatskoj ponovo angažovana na voditeljskom poslu, ali i kao producent.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:08

UDALA SE TAMARA ĐURIĆ! Starleta sva u belom u HRAMU izgovorila DA, a na venčanju se pojavio i njen BIVŠI MAKARONA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track