01:35

ŠKOLOVALA SE ZA DIPLOMATU, A ZAVRŠILA KAO PEVAČICA! Put Nede Ukraden: Htela sam da budem ambasador, ali sam ispunila DRUGU MISIJU

ISKRENA

ŠKOLOVALA SE ZA DIPLOMATU, A ZAVRŠILA KAO PEVAČICA! Put Nede Ukraden: Htela sam da budem ambasador, ali sam ispunila DRUGU MISIJU

Stars -

Neda Ukraden jedina je pevačica sa domaće estrade koja se može pohvaliti da je završila dva državna fakulteta - engleski jezik i književnost i pravni u Sarajevu.

Za kameru Kurir televizije otkrila je da žali što se nikada nije bavila strukom za koju se školovala.

- Žao mi je što se nisam bavila time, ali na neki način sam ispunila svoju misiju. Želela sam da budem diplomata jer sam završila pravo i engleski, to je dobra kombinacija za takav posao. Kako nisam postala takav ambasador, postala sam ambasador pesme - ispričala je Neda.

Neda Ukraden
foto: Kurir televizija

Pevačica nam je pokazala kovid propusnicu koju je izvadila kako bi mogla da nastupa.

- Nisam dugo nastupala u klubovima, tim mi je ovo još veći izazov. Ja sam jedan vrlo savestan građanin i neko ko se bavi javnom profesijom i vodim računa, ne želim da mene neko zarazi niti da ja nekoga zarazim - rekla je Neda.

Neda Ukraden
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:24

ZBOG OVE PESME PLAKALA JE CELA JUGA: Neda Ukraden OTKRILA TAJNU nastanka ČUVENOG HITA Zora je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track