06:16

SVAĐA MILIJA I BOSANCA OKO PEVAČICE! Lansirala hit, pa zavadila žiri Zvezda Granda!

mega hit

SVAĐA MILIJA I BOSANCA OKO PEVAČICE! Lansirala hit koji ima preko 3 MILIONA PREGLED, pa ZAVADILA žiri Zvezda Granda!

Stars -

Zorana Mićanović ima samo 16 godina, a već se kotira među najpopularnije pevačice mlađe generacije.

Aleksandar Milić Mili, jedan od žirija Zvezda Granda, napravio je Zorani hit "Sikter" koji je za samo nekoliko nedelja skupio preko 3 miliona pregleda.

Kako je mlada pevačica tokom takmičenja često bila na meti kritika žirija, otkrila je da se Mili često zalagao za nju, na promociji pesme zamalo da se posvađa sa Zokijem Bosancem.

Zorana Mićalović
foto: Kurir televizija

- Zaista nisam očekivala da se sve ovako brzo desi i da ovako brzo postignem uspeh. Sve je to šok za mene. Ja inače i negativne komentare prihvatam najnormalnije, ne mogu svi ni da te vole. To je normalno u našem poslu - kaže mlada Zorana i dodaje:

- Mili se tokom takmičenja baš svađao sa žirijem, pošto su me oni kroz moje nastupe nekad hvalili, a nekad ne i stalno je pričao kako će od mene da napravi zvezdu. Kad mu je Viki rekla da mi napravi pesmu, on se baš zainatio i sada imamo hit - kaže Mićanovićeva.

Zorana Mićalović
foto: Kurir televizija

Mlada pevačica ispričala je i anegdotu sa promocije pesme i otkrila da se Mili čak i tada posvađao sa Bosancem.

- Na toj promociji su me svi baš pohvalili, a Mili se čak posvađao sa Bosancem jer ga nije dobor razumeo. Bosanac je rekao da mu je žao što nije učestvovao u pesmi, tj. što je on nije napravio, i Mili nije razumeo i odmah je krenuo u napad, tako da i kad je Bosanac pohvalio pesmu nije mogao da veruje. I sada je svima dokazao da može da napravi hit - ispričala je pevačica.

Zorana je sa samo 13 godina počela da nastupa, a već od četvrte godine znala je da će biti pevačica.

Zorana Mićalović
foto: Kurir televizija

- Sa 13 godina sam počela da nastupam. Od svoje 4 godine sam znala da hoću da budem pevačica. Roditelji su me vodili kod raznih profesora i na školovanja kako bih usavršila glas, ja se i dalje usavršavam. Volim i pop da pevam, a volim i narodnjake jako, svi me po tome prepoznaju - kaže Zorana i otkriva da posao pecačice nije ni malo lak:

- Ja imam 16 godina, nema potrebe niko da bude ljubomore na devojču. Nisam osoba koja bi radila gluposti zarad popularnosti, išla bih nekom normalnom putanjom, koja je svakao teža. Ne bih volela da pravim neke skandale, oni mogu da te dignu, ali mogu i da te spuste. Tamo posle Nove godine planiram neke nove proijekte sa Milijem - kaže Zorana.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

PRŠTE VARNICE! NOVA ROMANSA NA POMOLU? Popularni pevač bacio oko na koleginicu Lenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track