LUNA UZVRATILA UDARAC KIJI! Kockareva je nazvala LJUBAVNICOM, a Đoganijeva joj POSLEDNJI PUT ovako odgovorila!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

bukti rat

LUNA UZVRATILA UDARAC KIJI! Kockareva je nazvala LJUBAVNICOM, a Đoganijeva joj POSLEDNJI PUT ovako odgovorila!

Stars -

Kija Kockar nedavno je pred pripadnicima sedme sile još jednom potkačila rijaliti učesnicu Lunu Đogani, a sada joj je Luna odgovorila.

Iako je od "Zadruge 1", u kojoj je pevač Sloba Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju sa Lunom, prošlo tri godine, a o njihovom rivalitetu ni danas ne prestaje da se priča.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Premijera

- Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto ni na čiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina - rekla je pre nekoliko dana Kija, a sada je Luna upitana da prokomentariše njene reči.

- Čula sam šta je rekla. Ja ću poslednji put da pričam na temu nje i više neću, baš zato što je ona na takav način prokomentarisala. Šta god da kažem biće pogrešno i mnogo mi je žao što ljudi uvek gledaju loše u svemu. Oni se uvek vraćaju na loše, hoće da vide loše i misle da je sve loše oko njih. Krivo mi je zbog toga i ne želim više uopšte da se vraćam na tu priču. Baš sam želela da kažem zaista kako se osećam, a opet je ispalo totalno pogrešno - rekla je Luna ovim povodom.

Luna Đogani
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

00:08

SLAVA MOJE KUĆE: Pogledajte kako Kija Kockar obeležava veliki HRIŠĆANSKI PRAZNIK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track