MAJU SPREMAM ZA ZADRUGU, STALNO SMO U KONTAKTU: Stanija iznela svoj PAKLENI plan, pa pomenula razlog KRAHA BRAKA Dalile i Dejana!
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

DALA INFORMACIJE NA TACNI

MAJU SPREMAM ZA ZADRUGU, STALNO SMO U KONTAKTU: Stanija iznela svoj PAKLENI plan, pa pomenula razlog KRAHA BRAKA Dalile i Dejana!

Stars -

Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević, nakon što je napustila "Zadrugu" odlučila je da se posveti privatnom životu, kako svojoj porodici i dečku Marku tako i opremanju luksuznog stana koji je nedavno kupila.

Ona se sada prvi put oglasila i otkrila planove u vezi svoje karijere, puta u Ameriku, ali je takođe i iskoristila priliku da prokomentariše aktuelna dešavanja u "Zadruzi".

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Stanija se najpre osvrnula na trenutno najaktuelniju temu a to je ljubavni trougao na relaciji Dalila i Dejan Dragojević i Filip Car.

- Mislim da bi Dalila svakako ostavila Dejana, izgustirala ga je, nevezano za Cara, a Caru je izazov da osvoji udatu ženu, a Dejanu ide bolno otrežnjenje i težak period - započela je svoje izlaganje trenutno najpopularnija starleta u Srbiji.

Na pitanje kada će se vratiti u "Zadrugu" Dobrojevićeva je imala da kaže sledeće:

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

- Ja sam ove godine ušla kao specijalni gost znalo se da ću ostati mesec dana, moja uloga je bila da svojim prisustvom utičem na devojke da se što više sređuju i da se zavrte neke priče, mislim da sam uspela u tome. U ovom momentu se priča toliko dobro zavrtela da nema potrebe da se vraćam ali o tome ne odlučujem ja već produkcija.

Ono šta je sve najviše interesovalo je to da li se čula sa Majom Marinković.

- Jesam, sa Majom sam konstantno u kontaktu i spremam je za ulazak u "Zadrugu 5" - odgovorila je Stanija kroz smeh ma svom Jutjub kanalu.

Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:04

STARLETA NA REMONTU: Stanija Dobrojević otišla na kliniku, a svi se pitaju šta će sad raditi na svom LICU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track