VODITELJKA TRUDNA U 46. GODINI! Radosne vesti podelila na Fejsbuku i pokazala kako izgleda u 9. MESECU, a evo šta nosi! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

stižu rode

VODITELJKA TRUDNA U 46. GODINI! Radosne vesti podelila na Fejsbuku i pokazala kako izgleda u 9. MESECU, a evo šta nosi! (FOTO)

Stars -

TV lice Slađana Slavković saopštila je da čeka dete u 46. godini.

Naime, ona je na svom Fejsbuku podelila objavu fotografiju i pokazala kako izgleda u 9. mesecu trudnoće.

- Mama i sin, devet meseci trudnoće - napisala je Slavkovićeva.

Podsetimo, Slađana je karijeru počela na "BK" televiziji, a potom nastavila na "Prvoj" gde je najpre napravila programsku šemu za emisije "Exkluziv" i "Exploziv".

Nakon toga vodila je emisiju "150 minuta", a potom i "Osvrt" sa kolegom Marko Ivasom. Slađana se 2019. godine povukla sa javne scene i mnogi su se pitali gde je.

Slavkovićeva je jednom prilikom izjavila da ime svog partnera neće otkrivati nikada jer, kako je tada, istakla, to je promenljiva kategorija:

- Srećna sam u ljubavi, ali to je sve što ću vam reći. Kao mlada novinarka u jednom intervjuu pomenula sam svog tadašnjeg dugogodišnjeg momka, a kasnije, kada smo raskinuli, svi su me i dalje pitali za njega. To me je naučilo da, kao što kaže jedna moja prijateljica, sve što u životu može da se promeni ne treba spominjati u medijima - objašnjava Slavkovićeva, koja tvrdi da je veliki protivnik braka.

Međutim, otkako je upoznala svog partnera sa kojim je ostala u blagoslovenom stanju Slađana je to mišljenje promenila.

- Sada sam u fazi da sve prođe kako treba, da je dete živo i zdravo, a na dalje ćemo se kao i sve porodice u hodu učiti. Povukla sam se sa ekrana, odmah na početku trudnoće jer smatram da najlepše stvari u životu treba sačuvati za sebe i porodicu a, možda i prvi put u životu posao će sačekati da ponovo dođe na red - poručuje buduća mama.

Kurir.rs/I.B.Lj.S.

Bonus video:

00:14

HIT SNIMAK! Bojana Rodić snimila Mirka Šijana dok đuska bez majice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja