SORAJA ZA KURIR O INCIDENTU IZ KAFANE U MAKEDONIJI: Evo šta je starleta poručila OBEZBEĐENJU
Foto: Kurir

RAT SE NASTAVLJA

SORAJA ZA KURIR O INCIDENTU IZ KAFANE U MAKEDONIJI: Evo šta je starleta poručila OBEZBEĐENJU

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da su Soraja Vučelić i njen dečko izbačeni iz kafane u Skoplju. Najpre se za medije oglasila starleta, koja tvrdi da je ona napustila kafanu zbog vlasnika koji joj je prišao i rekao da Srbi nisu dobrodošli u njegov ugostiteljski objekat jer tu izlaze samo Albanci.

Soraja Vučelić
foto: Kurir

Malo potom, našoj redakciji se javio Ilija, kog je Vučelićeva optužila za nacionalizam, ali i članovi obezbeđenja, koji su joj prišli i naložili da zajedno sa partnerom napusti kafanu, u prilog čemu svedoči i snimak koji je kao dokaz dostavljen našoj redakciji, a o čemu je Kurir juče pisao.

Soraja je sada za Kurir odgovorila obezbeđenju:

"Lažno besnilo, zarazna virusna bolest (Herpes virus) može se javiti kod mnogih životinja, ali se bolest masovno javlja kod svinja. Inkubacija traje 1-10 dana, kod prasića do 10 dana starosti. Javlja se drhtanje mišića, gubitak glasa, okretanje oko zadnjih nogu i pena na ustima. Ukoliko nema nervnih znakova bolest može da traje i do dve nedelje. U suprotnom, uginuće prasića se može dogoditi tokom jednog dana.Tako da pazite gde izlazite jer je bolest prelazna i opasna poput laži. Ako mislite da određena količina albanskih srbomrzaca može da zarazi i otruje narod gnusnim lažima i izjavama varate se. A naravno uvek ima podložnih osoba koje gutaju svaku fantaziju bolesnog uma. Svaka naredna laž biće na sudu od takvih persona ograđujem se od primitivizma hejterskih organizacija, imam pametnija posla ovih dana", rekla je Soraja.

Soraja Vučelić
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

SORAJA RASKOPČALA TOP I SILIKONI IZLETELI: Golišava starleta ponovo mami jači pol, a ženama nije jasno šta joj je sa GLAVOM! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track