PREPOZNAJETE LI DEVOJČICU SA FOTKE? Priča se da je NAJMOĆNIJI vokal u Srbiji, pevala je ROK, a sad je deo Zvezda Granda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEKAD I SAD

PREPOZNAJETE LI DEVOJČICU SA FOTKE? Priča se da je NAJMOĆNIJI vokal u Srbiji, pevala je ROK, a sad je deo Zvezda Granda! (FOTO)

Stars -

Popularna pevačica na društvene mreže objavila je fotografiju iz detinjstva koja je oduševila mnoge.

Poznata rokerka raznežila je pratioce na Instagramu, a svi su se prisetili i početka njene karijere. Naime, ona je bila članica dve grupe, od kojih je prva dominirala devedesetih, a druga je bila rok.

U pitanju je Ivana Peters, koja je pevača u "Tap 011" i grupi "Negativ". Svoj privatni život uvek se trudila da sačuva od javnosti, iako joj to uvek nije polazilo za rukom.

Ivana je nedavno priznala će njen budući dečko morati najpre da prođe test kod njene ćerke Sare.

- Kada sam pisala ovo bila sam jako zaljubljena, sada dugo već nisam zaljubljena, i samo vadim iz sećanja šta mi se dešavalo, jer nije lako napisati ljubavni tekst. Emocije se ne vrate, ali sećanja da. Vreme je da se ponovo zaljubim, ali ja nisam usamljena, samo sam sama. Kada se pojavi neko, prvo će proći test kod moje Sare, pa ćemo videti da li je to to - pričala je ona.

Ivana Peters
foto: Sonja Spasić

Pevačica je poznata kao najmoćniji vokal u Srbiji, a otpevala je i čuveni hit "Oči boje duge", iako se to dugo krilo. Ivana je trenutno deo "Zvezda Granda" što je malo ko očekivao.

- I u ovoj sezoni radiću sa kandidatima u "Zvezdama Granda", u timu Cece Ražnatović. Ceca me je zvala i pitala da li želim da radim sa kandidatima, pošto već poznajem tu materiju, meni je to bilo sasvim okej - rekla je Ivana jednom prilikom.

Ivana Peters
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:15

DŽENA DŽENOVIĆ ZAPALILA INTERNET! Srpkinja sa NAJLEPŠIM DEKOLTEOM đuska uz pesmu Katarine Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track