POMIRENJE?! IVANA ALEKSIĆ NAKON RAZVODA ZATVORILA SALON NA VRAČARU! Opet se vratila kod ŠA, svi se pitaju šta se to DEŠAVA!
Foto: Printscreen/ Instagram

čudna matematika

POMIRENJE?! IVANA ALEKSIĆ NAKON RAZVODA ZATVORILA SALON NA VRAČARU! Opet se vratila kod ŠA, svi se pitaju šta se to DEŠAVA!

Stars -

Bivša žena repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, na Instagram profilu obavestila je svoje pratioce da je salon koji je, nakon razvoda od repera otvorila na Vračaru, zatvoren, te da uveliko traži novu lokaciju.

Podsetimo, u salonu koji su otvorili u toku bračne zajednice, Ivana i Ša držali su frizerski i deo za manikir i pedikir. Kako je objasnila u obaveštenju, Ivana je zatvorila salon, a da nije obrazložila razlog, a potom je usledilo još veće iznenađenje.

Naime, frizerski deo salona vratio se u stari objekat na Novom Beogradu, na Fontani, gde je i Ša bio jedan od glavnih ljudi, dok za ostale usluge Ivana i dalje traži novi prostor.

Koji je razlog vraćanja na Fontanu, i da li je to možda došlo do pomirenja sa Ša, pa su se vratili u lokal, ostaje da saznamo.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Bonus video:

00:20

TARA OBJAVILA SVE PRLJAVŠTINE IZ VEZE SA ŠA! Ša RAZVALJUJE , tvrdi da ima NOŽ, a onda STRAŠNE slike izgrebanog repera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja