01:15

SANDRA AFRIKA SE NE BAVI SAMO PEVANJEM! Pokrenula sopstveni biznis za vreme korone i sad samo OBRĆE NOVAC! BAŠ JOJ SE ISPLATILO

ne miruje

SANDRA AFRIKA SE NE BAVI SAMO PEVANJEM! Pokrenula privatni biznis tokom korone i sad samo OBRĆE NOVAC! BAŠ JOJ SE ISPLATILO

Stars -

Pevačica Sandra Afrika predstavila je publici novu pesmu, a javnosti je još odavno poznato da pevanje nije jedino čime se bavi.

- Legnem u 4 ujutru, ustanem u jedan popodne i ja ne mogu drugačije da živim. Volim da spavam i gledam što više da odmorim - otkrila je Sandra Afrika u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

Atraktivna pevačica na novoj pesmi radila je sa popularnom uragankom Sanjom Vučić, a pregledi i pozitivni komentari samo se nižu ispod spota, koji je na jutjubu za samo nekoliko dana skupio preko 300.000 pregleda.

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

Sandra je dobila nadimak Afrika, po pesmi koju joj je Marina Tucaković napisala. Lepa pevačica ne krije da u prvi mah nije htela da peva pesmu upravo zbog reči, a upravo ju je ta pesma proslavila i vinula u zvezde.

Pevačica u narednom periodu planira i turneju po Americi i ne krije uzbuđenje zbog toga.

- Prvi put mi je i jedva čekam. Tamo ću biti i za Novu godinu - kaže Sandra i dodaje da u poslednje vreme ne može da se ostvari u ljubavi.

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

- Nemam odgovor na to pitanje, ali isto imam problem u komunikaciji sa muškarcima. Ne prilaze mi muškarci, čak mi ni ne šalju poruke, jednostavno ne znam šta se dešava. Pre možemo u nekom društvu da upoznamo nekoga, nego ovako preko poruke. Bilo je nekih zezanja dok sam na bini, dobijala sam i ruže, ali sve je to neozbiljno - kaže Sandra.

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

Sandra Afrika ne bavi se samo pevanjem, već i gradi i zgrade.

- To se desilo tokom korone, kada nije imalo šta da se radi. Jeste mi se isplatilo, ostalo je još par stanova, hvala Bogu i nastaviću to da radim, jer gde drugo uložiti taj novac. To je izvesniji posao, pevanje je moj život i nikada ga ne bih ostavila. Možda bih otvorila neku teretanu i salon za nas žene, ali nikad se ne bih pevanja odrekla - rekla je Sandra.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

STANIJA POKAZALA SOBU ZA BEBU! Sve će da bude u ogledalima za slikanje i snimanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track