KEMEZOVA NA REMONTU PRED ULAZAK U ZADRUGU Za operaciju nosa DALA 2.500 €, ZATEZANJE lica 500 € a CENA nadogradnje kose je PAPRENA?
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, Printscreen/Zdruga

HIT

KEMEZOVA NA REMONTU PRED ULAZAK U ZADRUGU Za operaciju nosa DALA 2.500 €, ZATEZANJE lica 500 € a CENA nadogradnje kose je PAPRENA?

Stars -

Drugoplasirana učesnica Zadruge 4 Milica Kemez bila je na remontu pred ulazak u Zadrugu 5.

Drugoplasirana učesnica Zadruge 4 rešila je da zablista u poslednjoj sezoni rijalitija "Zadruga", pa je navodno sada pukla 4000 evra kako bi operisala nos.

"Milica je potpisala ugovor sa čelnicima Pinka da ponovo uđe u Zadrugu, pa želi da izgleda savršeno kada se pojavi pred kamerama. Zamolila je producente da joj daju malo vremena da ode na neke estetske zahvate i oni su pristali", rekao je neimenovani izvor i dodaje:

"Smanjivanje nosa je platila 2.500 evra, a još oko 500 je dala na zatezanje lica. Inače, ovo joj nije prvi put da ide pod nož. Pre nekoliko godina je operisala grudi, a posle Zadruge 3 je takođe smanjivala nos. Ipak, nije bila zadovoljna rezultatima, pa je rešila da ga opet koriguje".

Milica će navodno pred ulazak u rijaliti nadograditi kosu.

"Za to je izdvojila 1.500 evra. Pored toga, pojačala je treninge u teretani kako bi zategla telo, tako da će vrlo brzo biti spremna da zablista u rijalitiju".

Kurir.rs/Infoermer/M.M.

Bonus video:

00:08

BORU BAŠ BRIGA ZA MILICU KEMEZ! Santana otišao u Budvu, provodi se na JAHTI, a kad bivša vidi sa kim je dobiće NAPAD BESA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track