MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG KORONE: Veljko se zahvalio svima koji brinu o njegovom životu i otkrio kako mu je žena
Foto: Damir Dervišagić

OBRATIO SE PORUKOM PREKO MREŽA

MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG KORONE: Veljko se zahvalio svima koji brinu o njegovom životu i otkrio kako mu je žena

Stars -

Veljko Kuzmančević, kompozitor i suprug modne kreatorke Verice Rakočević već danima se nalazi na bolničkom lečenju u Beogradu.

Naime, on je zaražen korona virusom, a kako mu se zdravstveno stanje zakomplikovalo, morao je da napusti kućnu izolaciju i prepusti se stručnom timu lekara.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: ATA Images

- KBC "Bežanijska kosa... Ljudi, nadljudi koji su brinuli i o mom životu. Hvala kompletnom osoblju, dr Maji, dr Mariji, sestri Ivani i svim medicinskim sestrama. Samo reči ljubavi i neizmernog poštovanja za ove anđele. Zauvek ćete imati mesto u mom srcu i mojim notama. Volim vas - napisao je Veljko na svom "Fejsbuk" profilu i šokirao javnost koja nije znala da je njegovo stanje bilo toliko loše.

- Posebna ljubav za moju sestru Kseniju i moju ženu Veru. Vera hvala ti što si ostala negativna. Bogu hvala sada sam dobro - zaključio je Veljko Kuzmančević i objavio fotografiju iz bolnice.

Veljko Kuzmančević
foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:04

NAKON ŠTO JE ŠOKIRALA JAVNOST PORUKOM, VERICA PROGOVORILA O RAZVODU: Ovo je prava istina o njenom i Veljkovom odnosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track