UDOVICA MARINKA ROKVIĆA SLOMLJENA NA KOMEMORACIJI: Slavica sva u crnom SINOVE stegla pod ruku DOSTOJANSTVENA U BOLU
Foto: Kurir

tuga

UDOVICA MARINKA ROKVIĆA SLOMLJENA NA KOMEMORACIJI: Slavica sva u crnom SINOVE stegla pod ruku DOSTOJANSTVENA U BOLU

Stars -

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon usled borbe sa teškom bolešću, a sada su se njegovi najbliži okupili na komemoraciji u Kamenoj sali radio Beograda.

Lepa Lukić, Beki Bekić, Ana Bekuta, Olivera Kovačević stigli su na komemoraciju da se poslednji put pozdrave sa kolegom.

Marinkova porodica uputila se ka mestu gde je komemoracija, a njegova udovica Slavica držala je sinove Nikolu i Marka pod ruku.

Podsetimo, Marinku je supruga tokom svih ovih godina vila najveća podrška, njih dvoje venčali su se 1985. godine. Marinko se odmah zaljubio u lepu medicinsku sestru Slavicu, a sebe je za 31. rođendan darovao neobičnim poklonom - venčanjem.

00:31

KOMEMORACIJA MARINKU ROKVIĆU: Najbliži se okupili da isprate legendarnog pevača, porodica zavijena u crno drži se zajedno

O Slavici je uvek govorio u superlativu, ističući da je ona osim što je fizički lepa i najbolja supruga.U jednom intervjuu iz 1994. godine je otkrio da je ona njegova Paunica, kako je nazvala njegova majka Bosa.

- Moja majka se svima hvali sa snajama, Paunicom i Golubicom. Golubicom zove ženu moga brata, jer lepo peva, a diveći se uzgledu moje Slavice ponosno kaže: "Vidi kako mi se šeće po kući, kao kakva paunica". Naravno, kao i svakom muškarcu, prija mi to što imam lepu i doteranu ženu, koja je pored toga i divna supruga, majka i domaćica.

Marinko Rokvić
foto: Kurir

kurir.rs

Bonus video:

01:15

JEDVA PRIČA OD BOLA: NIKOLA ROKVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SMRTI OCA MARINKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track