Najnovije vesti

DOKTORKA ESTETSKE MEDICINE RAZOTKRILA ESTRADU: Evo šta su kod plastičara odradile Ceca, JK i rijaliti zvezde! Od cene BOLI GLAVA
Foto: Privatna arhiva, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

REMONTOVAne

DOKTORKA ESTETSKE MEDICINE RAZOTKRILA ESTRADU: Evo šta su kod plastičara odradile Ceca, JK i rijaliti zvezde! Od cene BOLI GLAVA

Stars

Bavljenje javnim poslom često od žena zahteva i to da, pored talenta, dobro izgledaju. Poslednjih godina pevačice, starlete i druge medijske ličnosti savršenstvo pokušavaju da dostignu radeći razne estetske intervencije na svom licu i telu i ne štede novac kad je to u pitanju.

dr Marija Ristanović
foto: Privatna Arhiva

Neke od njih potpuno su promenile lični opis, te bi ih malo ko prepoznao na fotografijama iz prošlosti.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen YT

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Marina Visković, Nikolija Jovanović, Andreana Čekić, Sonja Vuksanović, Ana Korać, Aleksandra Subotić, Dalila Dragojević, Maja Marinković samo su neke od zvezda i zvezdica koje su korigovale ono što im se nije sviđalo.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen YT

Iako se na prvi pogled vidi da su imale brojne zahvate na licu, kontaktirali smo s doktorkom estetske medicine Mariju Ristanović kako bi nam pojasnila šta su tačno radile na sebi.

Aleksandra Subotić
foto: Zorana Jevtić

- Gotovo sve su uradile iste ili slične estetske zahvate. To su, pre svega, rinoplastika, estetska operacija nosa, zatim takozvani full-face approach, celovit pristup remodeliranju lica.

Dalila Dragojević
foto: Nebojša Mandić

Osim toga, rađene su im i mimične bore na čelu i oko očiju, takozvane svračije nožice korigovale su neurotoksinom botoksom.

1 / 12 Foto: ATA Images

Primećujem i nadoknadu volumena hijaluronskim filerima u srednjoj i donjoj trećini lica (podočnjaci, korekcija obraza, modeliranje donje čeljusti i brade), kao i volumenizaciju usana.

Nikolina Pišek
foto: Privatna Arhiva

U poslednje vreme veoma je popularan tretman podizanja i zakošenja uglova oka i obrva, takozvane mačje oči ili fox eyes. Ovaj zahvat košta 850 evra. Taj tretman su nesumnjivo radile Ana Korać i Maja Marinković.

Ana Korać
foto: Printskrin/Instagram

Dalila je imala trajni materijal (biopolimer, prim. aut.) u usnama i letos ga je uklonila hirurškim putem - rekla nam je doktorka Marija Ristanović.

Ona se osvrnula i na estetske zahvate Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. Po rečima doktorke, ono što se zaključuje na osnovu fotografija je da su obe pored grudi povećale i zadnjicu.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Jutjub

- To je jasno kao dan. Ugradnja implantata u zadnjicu je 3.200 evra, ali u inostranstvu je znatno skuplja - navodi doktorka.

Pored ovoga, vidljivo je da su pevačice korigovale i zube, ali i obrve, kao i grudi, što je svakako dodatni trošak.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Facebook

Doktorka Marija Ristanović nam je otkrila i koliko žene troše da bi imale zadovoljavajući izgled.

- Hirurška operacija nosa je oko 2.500 evra, fileri se kreću oko 200 do 250 evra po jednom mililitru, botoks po zoni je 100-120 evra. Okvirno, za jedno remodeliranje lica, u koje su uključeni fileri i botoks, potrebno je izdvojiti od 2.000 do 3.000 evra, u zavisnosti od stanja i želje pacijenta - završava doktorka Ristanović.

Marina Visković
foto: Printscreen YT

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

SCENIRANJE 03.10.2021. TOMA ZDRAVKOVIĆ 2. DEO
53:12

SCENIRANJE 03.10.2021. TOMA ZDRAVKOVIĆ 2. DEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja