VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ RASKINUO SA SANDROM I SAD SE BACIO U PROMET? Brenin sin smuvao poznatu pevačicu, viđeni zajedno u provodu
Foto: Damir Dervišagić

ŠTA ĆE REĆI MAJKA?

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ RASKINUO SA SANDROM I SAD SE BACIO U PROMET? Brenin sin smuvao poznatu pevačicu, viđeni zajedno u provodu

Stars -

Viktor Živojinović bio je meta mnogih devojaka koje žele da im Brena bude svekrva. Otkako su čule da je opet slobodan, nisu se libile da prve priđu Viktoru, ali je njega navodno zanimala samo jedna.

Viktor je kako saznaje "Star" bacio oko na pevačicu Lenu Čolak, pa joj je odmah prišao i navodno se bacio u akciju.

Sandra Miljaković, Viktor Živojinović
foto: Damir Dervišagić

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Sada kada je okončao vezu sa Sandrom, rešio je da se baci na osvajanje mlade pevačice. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan - započinje priču izvor i nastavlja:

Lena Čolak
foto: Printscreen/Instagram

- Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije mnogo bunila. Nazdravljali su celo veče, smejali se, a nakon događaja zajedno su sa ostatkom društva otišli dalje u provod. Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi koju još uvek kriju jer Viktor ne sme da kaže Breni da se viđa sa pevačicom. Ona još uvek navija da se pomiri sa Sandrom jer je zavolela kao ćerku - završava izvor.

Kurir.rs/K.Đ/Star

Bonus video:

00:13

MALI ŽIVOJINOVIĆ GLAVNI KAPETAN NA LAĐU! Prija sa Aleksandrom vozi JAHTU, svi gledali šta je Filip uradio od sebe (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track