PLEJBOJ! SRPSKA VODITELJKA I GLUMICA DELILE DEČKA! Biznismen ih zaveo, a onda je usledio bolan KRAJ za obe!
Foto: Damir Dervišagić

zaveo ih

PLEJBOJ! SRPSKA VODITELJKA I GLUMICA DELILE DEČKA! Biznismen ih zaveo, a onda je usledio bolan KRAJ za obe!

Stars -

Na javnoj sceni nije redak slučaj da poznate ličnosti "dele" partnere, a u toj situaciji našle su se i voditeljka Dušica Jakovljević i glumica Anja Mit.

Dušica Jakovljević 2019. godine zabavljala se sa nekoliko godina mlađim beogradskim biznismenom Nikolom Konstantinovićem, koji se tada prvi put pojavio u medijima. Dušica nije krila koliko je zaljubljena u njega, a tada je u emisiji Magazin in rekla i da se zahvaljujući novom dečku oseća ženstvenije nego ikada.

Dušica Jakovljević, Nikola Konstantinović
foto: Printskrin/Instagram

- U novoj sam vezi i on jako lepo utiče na mene. Vratila sam neku ženstvenost sebi. Ne moram više da budem fajterka. Ima toga, naravno, još uvek u meni, ali sam dala sebi šansu da budem dama. Motivisao me je on na to, ali sam motivisala i ja samu sebe - ispričala je tada voditeljka u pomenutoj emisiji.

Međutim, Dušica i Nikola su nakon nekoliko meseci raskinuli vezu, a nakon toga biznismen se zaljubio u srpsku glumicu Anju Mit. Njih dvoje nikada nisu javno govorili o svojoj ljubavi, iako su u u nekoliko navrata delili zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Dušica Jakovljević
foto: Damir Dervišagić

Ipak, Nikola je i sa Anjom doživeo istu sudbinu kao i sa Dušicom - raskinuli su vezu nakon nekoliko meseci.

- Ne pričam puno o privatnim stvarima, rastali smo se u prijateljskim odnosima. Život ide dalje - rekla je tada glumica za "Blic".

Anja Mit
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/blic

Bonus video:

10:14

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NADOGRADILA KOSU I UTEGLA SE: Voditeljka u TOP izdanju i ŠLJOKICAMA, o ovom stajlingu će se pričati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track