SRAMAN POTEZ REPERA: Buba Koreli javno PONIŽAVA svoju devojku! Hvali se njenim ORALNIM umećem! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

NEMA STIDA

SRAMAN POTEZ REPERA: Buba Koreli javno PONIŽAVA svoju devojku! Hvali se njenim ORALNIM umećem! (FOTO)

Stars -

Amar Hodžić poznatiji kao Buba Koreli još jednom je pokazao svoju "džentlmensku stranu", pa je, nakon prozivki na račun Sare Jo, sada ponizio i svoje partnerke Jasminu i Petru, nazvavši ih "kraljicama dubokog grla".

Buba Koreli
foto: Printscreen/Instagram

Očigledno je da sarajevski muzičar svoje frustracije leči tako što omalovažava druge, ali da u tu grupu spadaju i njegove žene, gotovo niko nije očekivao. Naime, kako bi ispao "frajer, Buba Koreli je na svom Insta storiju objavio printskrin poziva jedne od partnerki koja mu je u telefonskom imeniku umemorisana kao "deep throat queen" (kraljica dubokog grla).

Buba Koreli
foto: Printscreen Instagram

Ovaj nedžentlmenski potez mnogi su osudili i poručili reperu da svoju intimu sačuva za sebe, a posebno da treba da poštuje svoje devojke i da ne otkriva kakve su u krevetu.

Sara Jo, Buba Koreli
foto: Pritnscreen

S druge strane, osim osuda, na društvenim mrežama su se mogle naći i šale na reperov račun, odnosno na veličinu njegovog polnog organa. Naime, Buba je nedavno na Instagramu obajvio sliku svog ponosa, a mnogi su komentarisali da nema čime da se ponosi.

- Pa za ono njegovo i nije potrebno duboko grlo. Bolje da je upisao "plitko grlo". A šta će njemu deep throat sa onom mizerijom od ćune? - samo su neki od komentara.

Buba Koreli
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

Buba Koreli Sara jo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track