10:50

PROGNOZE NUMEROLOGA: Sport, ljubav, i poznate ličnosti

prognoza

VEZA BARBARE I DARKA IMA MALE ŠANSE DA OPSTANE?! Evo šta brojevi predviđaju estradnom paru! USKORO ĆEMO GLEDATI SVE I SVAŠTA

Stars -

Razni skandali obeležili su karijeru pevača Darka Lazića, a njegov buran ljubavni život ponovo je u žiži javnosti od kada je uplovio u ljubavnu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Numerolog Ljiljana Smiljanić tvrdi da par ima male šanse za opstanak ukoliko ne promeni sistem funkcionisanja.

- Nije Darko toliko eksplozivan kao Barbara. On je rođen da bude šarmantan i njega žene satiru. Šta je problem? Čovek ume da kaže "ne" baš kada mu pukne film. Barbara je puna energije i hoće da menja sve. Imaćemo razne epizode da gledamo - naglasila je Smiljanić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Poznati par prema njenim rečima ima male šanse za opstanak ukoliko ne promeni sistem funkcionisanja.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Printskrin/Instagram

- Darko nju ne smatra nešto preterano ozbiljnom i to je osnova za probleme koji izbiju s vremena na vreme među njima. Oni bi zaista mogli dobro da funkcionišu kad bi Barbara umela da povuče ručnu. Pravi frku i kad treba i kad ne treba. Njemu je to zanimljivo. Ali s obzirom na to da mu ide poslovni period, koji je prilično buran, biće na sve strane. Barbara voli da kontroliše situaciju, a to je sa Darkom nemoguće. Možda mu bude treća sreća jer ima tu nameru. Moraju da promene sistem po kojem funkcionišu jer zvezde govore da ako nastave isto - neće uspeti! Darko nije tip koji može da trpi veliku presiju. Barbara to ne ume da prepozna i ne zna da oseti dokle je granica - istakla je Smiljanić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

DARKO LAZIĆ DUŽAN NA SVE STRANE, ALIMENTACIJU NE PLAĆA, ALI OD LUKSUZA NE ODUSTAJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja