UMALO SMO SE POTUKLI, JER MISLI DA SVE ZNA! Ocrnio Aleksandru Mladenović u emisiji, a o Ceci otkrio NAJPRIVATNIJE stvari
Foto: ATA Images, Printscreen/Pink

žitorađa i on vezuju ove dve pevačice

UMALO SMO SE POTUKLI, JER MISLI DA SVE ZNA! Ocrnio Aleksandru Mladenović u emisiji, a o Ceci otkrio NAJPRIVATNIJE stvari

Stars -

Frizer Stevan Radivojević, sarađivao je i sarađuje s brojnim estradnim ličnostima, među kojima je i Ceca Ražnatović, a sad je otkrio kakva su njegova iskustva sa zvezdama.

Stevan Radivojević
foto: Printscreen/Grand TV

Sa Cecom ima dugogodišnju saradnju i za nju kaže da je jedna najnormalnija žena uz koju je mnogo toga naučio, ali o pevačici Aleksandri Mladenović, koja se nedavno rasplakala u emisiji, otkrio je potpuno drugačije stvari.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Pink

"Mi se toliko dobro poznajemo da ja njoj nikada ne bih predložio nešto što ona ne bi mogla da iznese ili što ne bi želela", izjavio je za Cecu koju redovno prati na nastupima, pa otkrio kakva je u privatnom životu:

"Baš sada u Zvezdama Granda možete videti kakva je Ceca. Jedna najnormalnija, najskromnija žena koju sam ja upoznao. Žena od koje sam mnogo naučio, uz koju sam mnogo napredvao i uz koju sam se čak i promenio. Naučio sam pored nje da su najveći ljudi u svom poslu zapravo najnormalniji".

Zvezde Granda, Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

S druge strane, za Aleksandru smatra da još puno toga treba da nauči i da je među njima bilo konflikata.

"Bili smo na ivici da se pobijemo! Milion puta. Zato što je temperamentna, ne sluša, svojeglava je, tvrdoglava, misli da sve zna, a najbolje zna da peva. I samim tim je neko ko mora da sluša. S obzirom na to da izrasta u zvezdu, a može da bude još veća, samo mora da sluša, ne samo mene, nego i ceo tim", rekao je Stevan u emisiji "Grand magazin" i dodao da su u odličnim odnosima iako poslovno imaju sukobe.

Stevan Radivojević
foto: Printscreen/Grand TV

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:09

CECA I ANASTASIJA ZAJEDNO OTPUTOVALE, PA SE OGLASILE! Ražnatovićeva objavila snimak iz Beča, obe bez trunke šminke dok ŠOPINGUJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track