VELIKA TUGA, ESTRADA SE OPRAŠTA OD MERIME NJEGOMIR: Putuj sa anđelima, slala sam joj poruke, verovala je da će biti bolje
Foto: Kurir

POTRESNO

VELIKA TUGA, ESTRADA SE OPRAŠTA OD MERIME NJEGOMIR: Putuj sa anđelima, slala sam joj poruke, verovala je da će biti bolje

Stars -

Pevačica Merima Njegomir izgubila je bitku sa teškom bolešću u 69. godini, a sada su se poznate ličnosti sa estrade oprostile od nje.

Sa velikom tugom poznati su pisali poslednje pozdrave pevačici.

"Da li je ljudi to moguće? Baš juče sam joj poslala dve poruke od srca i rekli su mi da se ne javlja nikome. Kao da sam se oprostila. Ovo mi je sve tako teško palo. Milica njena mi se zahvalila i odgovorila da ce mi se javiti Merima čim joj bude bolje, kaze ne može da priča. Trebalo je da se oprostim juče od nje, ne mogu da verujem. Probudila sam se noćas i sanjam neku vodu, uvek kad sanjam vodu čujem nesto loče, nisam ni pomislila da je tonu vezi Merime. U košmaru sam. Bila je divan čovek, kolega, uvek je imala lepe reči za svakog. Neka joj je laka zemljica i neka joj sve najlepše bude tamo. Gde god smo se videle uvek me je od srca zagrlila i udelila kompliment, nije bila škrta. Saučešće porodici od srca", rekla je Zlata Petrović za Kurir.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

"Mnogo mi je žao, mi smo do kraja ostali dobri drugari. Merima je bila dobra majka, velika umetnica i čovek, sjajna žena. Hteo sam da je pozovem, ali rekli su mi da je legla u postelju, da se bori i da ne voli da je uznemiravaju... Divnu decu je ostavila iza sebe, moje iskreno saučešće porodici!", rekao je Era Ojdanić za Kurir.

"Sa preteškim srcem primam ovu vest. Na mestu na kom je bilo prijatelistvo koje je trajalo više od 30 godina i koje je ostavilo neverovatan trag u mom životu, sada zjapi praznina. Znam da nisam sama u ovim osećajima tuge i ovom prilikom izjavljujem saučešće porodici, prijateljima, kolegama i svim ljudima na koje je ostavila neizbrisiv trag. Počivaj u miru draga moja Merima i neka ti je vecna slava", rekla je Snežana Đurišić.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen/TV Prva

"U zadnje vreme ostadosmo bez mnogo najboljih, Merima je sigurno bila deo njih. Ostavila je mnogo iza sebe, bila je sjajan pevač i mnogo je uradila na afirmaciji te prave muzike. Bila je moj veliki prijatelj, bila je sjajna i moje iskreno saučešće ćerama, porodici… Svi najbolji nas napuštaju poslednjih godina...", rekao je Miroslav Ilić.

Miroslav Ilić
foto: Damir Dervišagić

"Jaooo, je li istina? Ne mam reči, zanemela sam! Bile smo baš dobre. Velika duša, veliki umetnik! Nedavno mi je odgovorila na poruku i mislila sam i nadala se da će se zaista izvući. Ovo je baš previše, što se bar estrade tiče. Putuj sa Anđelima najdraža moja Merima! Nikad te teću zaboraviti! Moje veliko žaljenje i najiskrenije saučešće predivnoj porodici!", izjavila je Milena Plavšić.

"Draga Merima, putujte sa anđelima, saučešće porodici", napisala je Milica Todorović na Instagramu.

"Strašno, nemojte da pričate! Nemojte! Jaoo, moja Merimice, a ja ti šaljem porukice. Predosetila sam ja da je ona u teškom stanju. Jao, majko moja rođena, mila majka. Ja sam joj sinoć poslala poruku, kaže biće bolje, imam poruke sve. Jaoo, majko moja. Još je pitam je l' našao Novak lek, čitala sam o tome. Strašno sam potresena, ne mogu doći k sebi. Ove bolesti, jezivo, više ne znamo ko je na meti. Posle Marinka i sad Merime, ja više nisam totalno normalno. Mi smo stasavali zajedno na estradi, namučena smo generacija. Pitam sinoć njenu ćerku, da mi kaze kako je, vidim ja ona mi piše sa Meriminog broja, znala sam, predosetila sam… strahota, što se ona namucila… i ona i Marinko, tu nema pomoci, kakvo izlečenje...", rekla je Nada Topčagić za Kurir.

Nada Topčaigić
foto: Damir Dervišagić

Od Merime se oprostio i Ivan Milinkovć na svom Fejsbuk nalogu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track