OD DANAS U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA KNJIGA NAJPOZNATIJEG BALKANSKOG MAKROA MIHAILA MAKSIMOVIĆA „MNOGA LICA MARIJE MAGDALENE“
Foto: Promo

ELITNA PROSTITUCIJA IZ PRVE RUKE!

OD DANAS U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA KNJIGA NAJPOZNATIJEG BALKANSKOG MAKROA MIHAILA MAKSIMOVIĆA „MNOGA LICA MARIJE MAGDALENE“

Stars -

OVO JE ISTINITA PRIČA. Verujem da ste već čuli mnogo priča o prostituciji i životu žena koje su odlučile da žive iza linije koja deli dobro od lošeg. Ali ubeđen sam da je među njima bilo malo istinitih ispovesti, onih bez lažne tuge, suza i bede, bez izmišljenog sjaja, ustezanja i fantazija.

Kurir, Mnoga lica Marije
foto: Promo

POZNAJEM SVET U KOJI OSTALI ŽELE DA ZAVIRE! Bio sam makro. Mnogi kažu da sam mnogo godina važio za jednog od najpoznatijih i najuspešnijih makroa u regionu. Organizovao sam prostituciju koja se nije odvijala u mračnim haustorima ili memljivim stanovima, već u ekskluzivnim prostorima i najvišim društvenim krugovima. Moje devojke bile su najlepše, dame od stila, s prefinjenim manirima. Da bi s njima proveli sat, noć ili vikend, političari, biznismeni, sportisti i drugi poznati i nepoznati uspešni muškarci plaćali su mi znatne sume novca.

Zbog posla kojim sam se bavio, odgovarao sam pred zakonom. Na robiji sam napisao ovu knjigu, opisao devojke koje su radile sa mnom, njihova iskustva s klijentima, kao i moje iskustvo s njima.

Svako slovo ove knjige je autentično. U ovom poslu, uverićete se i sami, bilo je više nego dovoljno neverovatnih situacija koje ne mogu da se izmisle. Od prve stranice, siguran sam, biće vam jasno da je ova knjiga proživljena istina.

Kurir, Mnoga lica Marije
foto: Promo

Knjiga „Mnoga lica Marije Magdalene“ nalazi se u prodaji na svim kioscima po ceni od 779 din. Osim toga, knjigu možete da poručite putem internet stranice www.javnatajna.com

Večeras u emisiji Sceniranje koja se emituje od 20 časova na Kurir televiziji gost je Mihailo Maksimović.

Saznajte iz prve ruke sve detalje zbog kojih je završio iza rešetaka, ali i koje su poznate dame bile u njegovom čuvenom katalogu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track