00:23

SANJA MARINKOVIĆ SPOMENULA VESNU DEDIĆ! Nakon svađe i raspada prijateljstva ŠOKIRALA SVE IZJAVOM!

šta joj bi

SANJA MARINKOVIĆ SPOMENULA VESNU DEDIĆ! Nakon svađe i raspada prijateljstva ŠOKIRALA SVE IZJAVOM!

Stars -

Vest da su se dugogodišnje bliske prijateljice i koleginice Sanja Marinković i Vesna Dedić posvađale i da je prijateljstvu došao kraj uzdrmala je javnu scenu Srbije.

- Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj. Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila - izjavila je jednom prilikom Vesna Dedić koja je naglasila da je u celom njihovom odnosu ispala jako naivna.

Sanja Marinković
foto: Kurir televizija

Sanja Marinković tom prilikom pokušala je da ublaži situaciju, pa je navela samo da se dinamika odnosa promenila.

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine. Kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas s godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - rekla je Sanja.

Voditeljku Sanju Marinković novinarska ekipa Kurir televizije srela je nedavno na jednom prestoničkom događaju, a na iznenađenje mnogih popularna voditeljka spomenula je svoju nekadašnju prijateljicu.

Sanja Marinković
foto: Kurir televizija

- Bili su mi promocija svi oni od kojih sam mnogo učila. Tada kada sam ja počinjala da radim Bane Vukašinović i Vesna Dedić su bili urednici i voditelji emisije "Jutarnji program". Svi oni su na neki način videli u meni potencijal i bili su mi velika podrška - rekla je Sanja Marinković.

Spominjanje Vesne Dedić u takvom jednom kontekstu iznenadilo je mnoge, pa su se povele i spekulacije da su se koleginice i bivše prijateljice pomirile.

Kurir.rs

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track