Najnovije vesti

TANJA JE LEZBIJKA! DUŠAN SE NE ZAUSTAVLJA, OTKRIVA SVE: Kako je saznao za s*ks sa ženom u hotelu u Beču!
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Akcija

TANJA JE LEZBIJKA! DUŠAN SE NE ZAUSTAVLJA, OTKRIVA SVE: Kako je saznao za s*ks sa ženom u hotelu u Beču!

Stars

Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, rešio je da sav prljav veš koji ima o još uvek zakonitoj ženi javno iznese. Nakon što je zapretio njenom dečku Drašku Stanivukoviću, a potom i otkrio da su se njih dvoje drogirali i orgijali u jednom hotelu u Novom Sadu, on je otišao korak dalje.

Tanja Savić, Dušan Jovančević
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Jovančević se juče javio Kuriru s novim informacijama. Ovoga puta on tvrdi da je Savićeva bila u lezbo-akciji s jednom devojkom iz Beča. Šokantne tvrdnje -Kad je već sve ispričala o meni, 'ajmo sad malo da otkrijemo detalje i o njoj. Ti detalji nisu poznati javnosti. Pitajte je za ime Narcisa i šta joj to ime znači. Šta su radile zajedno gole u krevetu posle jednog njenog nastupa u Beču. Inače, ta devojka živi u Beču. Tanja mi je ispričala kako ju je smuvala posle nastupa i da su završile u njenoj hotelskoj sobi. Nije mi bilo svejedno kad sam to čuo. Lično mi je Tanja to rekla. Pohvalila mi se. Zamislite. Neću da ćutim, neka me osude, ali istina o njoj mora da izađe - ogorčeno priča Jovančević.

Tanja Savić, Svađa, Hit, Australija, Pesme, Dušan Jovančević
foto: Dragan Kadić

Na pitanje da li je Tanja bila u toj lezbo-aferi pre ili tokom braka s njim, Jovančević odgovara:

- Malo pre našeg braka. Rekao sam joj da je to trebalo da mi ispriča pre nego što sam se oženio njom. Da sam to znao, nikada se ne bismo venčali. To bi sve promenilo. Žestoko smo se posvađali. Kad je videla moju reakciju, rekla mi je: "Ma daj, bre, šta ti je, to je svaka cura probala s drugom devojkom, da vidi kako je to." Ja sam je samo pogledao i nisam mogao da verujem šta slušam, a ni šta priča, jer mi se pri upoznavanju predstavila kao fina porodična žena - tvrdi on.

Tanja Savić
foto: ATA Images

Jovančevićkaže da je prešao preko ove gej akcije jer je iskreno voleo pevačicu.

- Nemam ništa protiv takvih akcija, ali je trebalo da znam pre braka za to. Ja ne bih planirao život s njom jer mene žene s takvim avanturama ne zanimaju. Već je bilo kasno, morao sam to da prihvatim iako me je mesecima mučilo. Na miran način sam pokušavao da se dogovorim s njom, ali nju to ne zanima. Ako vam bude rekla da lažem, evo imam jasnu poruku za nju: Probaj me, pa ćeš videti šta ću otkriti sledeći put. Znaš ti dobro šta je to! Kad ona može tako da laže o meni ovoj narod, e onda mogu i ja da pričam istinu koju sam dugo krio. Dosta mi je njenih laži - poručuje Jovančević.

Savićeva juče nije odgovarala na naše pozive, pa nismo uspeli da je pitamo da prokomentariše navode njenog još uvek zakonitog supruga.

Ljiljana Stanišić

Bonus video:

kija
03:35

kija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja