BENJAMIN SPAHOVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, A SADA PROGOVORIO U ULASKU U ZADRUGU: Sastao se sa Golubovićem, priznao da ima OVU ZABRANU!
Foto: Dragana Udovičić

HAOS

BENJAMIN SPAHOVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, A SADA PROGOVORIO U ULASKU U ZADRUGU: Sastao se sa Golubovićem, priznao da ima OVU ZABRANU!

Stars -

Benjamin Spahović je bivši rijaliti učesnik "Parova", a sad kada je izašao iz zatvora oglasio se kako bi prokomentarisao navode, da će ići u petu sezonu "Zadruge".

Benjamin ima zabranu prelaska preko granice, a tek u decembru bi trebalo navodno da uđe u rijaliti, a za "Srbija danas" je otkrio da li ulazi u rijaliti.

Benjamin Spahović
foto: Dragana Udovičić

- Ja sam dobio poziv, da, to je istina, ali se premišljam iskreno da li da ulazim, ugovor nisam potpisao još. - rekao je Benjamin, pa dodao:

- Ja sam tek izašao iz zatvora, sad u avgustu, imam tu zabranu od zatvora da prelazim granice, do decembra, ali iskren se razmišljam. Mene ljudi nazivaju ubicom, kriminalcem, ali ne znam koliko mi to treba.

- Doduše ima tamo takmičara koji mi duguju, svašta imam da kažem, ali kažem vam, premišljam se. Istina je da su me zvali, ali videću još... - zaključio je Spahović.

Sada je isplivala fotografija susreta Benjamina sa Kristijanom Golubovićem, a navodi se da Golubović kako pišu mediji, ulazi u "Zadrugu" u decembru. Pčigledno je istekla zabrana prelaska granica Spahoviću, te slobodno može da se kreće.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Srbija Danas/M.M.

Bonus video:

03:35

kija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track