BORILA SE SA ANOREKSIJOM, A ONDA SA VIŠKOM KG: Anja Todorović sada promenila LIČNI OPIS, samo je operacija nosa koštala 2.500 €
Foto: Printscreen/Zadruga, Printscreen/Instagram

ISKRENA

BORILA SE SA ANOREKSIJOM, A ONDA SA VIŠKOM KG: Anja Todorović sada promenila LIČNI OPIS, samo je operacija nosa koštala 2.500 €

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge" Anja Todorović, po izlasku iz rijalitija, za tri meseca promenila je lični opis.

Anja je ranije govorila da su je u detinjstvu deca maltretirala zbog fizičkog izgleda, što je bio slučaj i u "Zadruzi", kada je ronila suze jer su joj govorili da nije lepa, piše "Informer".

Anja Todorović
foto: Nemanja Nikolić

Starleta celog života ima problema sa kilažom, pošto je imala anoreksiju kada je bila mala, a zatim se borila sa viškom kilograma. Rešila je da dovede liniju do savršenstva, te je krenula u teretanu, a stigla je i da posećuje estetske hirurge, koji su joj smanjili nos i napumpali usta.

- Operacija nosa je koštala 2.500 evra, a roditelji su mi dali manji deo tog iznosa, koji sam im kasnije vratila. Ne smeta mi to što neko misli da sam plastična jer mi je bitnije da se ja lepo osećam u svojoj koži. To sam pre svega uradila zato što sam imala devijaciju, zbog koje nisam mogla da dišem, a onda i da bih sebi bila lepša - kaže Anja i dodaje da ne želi da "pumpa" grudi:

- Zasad ne planiram da povećam grudi jer mislim da su dovoljno velike. Ali ko zna, možda mi dune i to da uradim jednog dana!

Anja Todorović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:12

ANA KORAĆ U KAPUTU, A ISPOD SKORO GOLA! Nikad skuplje izdanje starlete iz IVANJICE, a kad se skinula POPADALE VILICE! (

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track