EVO KO PRAVI DRUŠTVO MARIJI ŠERIFOVIĆ U AMERICI: Pevačica ne skida osmeh s lica, pored nje ATARAKTIVNA PLAVUŠA KOJU SVI ZNATE
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

uživaju

EVO KO PRAVI DRUŠTVO MARIJI ŠERIFOVIĆ U AMERICI: Pevačica ne skida osmeh s lica, pored nje ATARAKTIVNA PLAVUŠA KOJU SVI ZNATE

Stars -

Marija Šerifović u nekoliko navrata je priznala koliko joj boravak u Americi prija, budući da tamo uživa u potpunoj anonimnosti i živi jedan “normalan” život daleko od svih.

Marija Šerifović
foto: ATA Images

Pevačica se neretko oglašava i sa svojim pratiocima deli svoje trenutke i na ovoj relaciji, a sada je iznenaila sve kada se u njenom vlogu objavila nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, ponatija kao Sani Armani.

Marija je u novom videu snimala put do Amerike, a na aerodromu ju je dočekala upravo Sandra sa kojom je dobra prijateljica i koja će joj praviti društvo tokom boravka u Los Anđelesu.

Marija Šerifović, Sani Armani
foto: Jutjub/Marija Serifovic

Podsetimo, Sani Armani je svojevremeno bila jedno od najpoznatijih voditeljki televizije Pink, a ona se potom potpuno povukla iz javnog sveta, preselila u Ameriku i otpočela potpuno novi život, o kojem je nedavno otvoreno govorila za domaće medije.

- Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom - rekla je.

Marija Šerifović, Sani Armani
foto: Jutjub/Marija Serifovic

Kurir.rs/S.M./Alo

Bonus video:

00:06

SAD SVI ZNAJU KOLIKO JE JAK CECIN SIN! Ražnatovićka snimala Veljka dok je trenirao, a tek kakve MIŠIĆE IMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track