GAVRILOVIĆ OTKRIO ZA KURIR: Poklanjali su mi poršee, svi su bili ukradeni!

hit priča

GAVRILOVIĆ OTKRIO ZA KURIR: Poklanjali su mi poršee, svi su bili ukradeni!

Stars -

U svojoj životnoj ispovesti za Kurir Ivan Gavrilović prisetio se kako se kako je svojevremeno dobijao i automobile na poklon.

Ivan Gavrilović
foto: Ana Paunković

- Zamislite, moj otac je bio majstor za automobile, a uvek je vozio kola koja su čukana sa strane, jer ga je mrzelo da svoja sređuje.

Neverovatno je da ja u tim momentima nisam znao gde su te pare odlazile. Nisam se ja tu nešto iživljavao, nisam imao nijedan porok, imali smo svega napretek. Bilo je to nelegalno vreme, čak sam u jednoj situaciji dobijao automobile na poklon.

Odem u Kotor da pevam i sad taj čovek ima deset „poršea“ i on mi kaže: „Ajde, provozaj se malo“, kabrio 911 i on mi da da se vozim 15 dana, a ja se vozim dve godine. Ja ga pitam: „Druže, kad da ti vratim?“, a on kaže: „Ma vozi, boli te uvo!“

Ili, odem na Pale dve godine posle rata, neki hangar, tu 50 automobila, sve najnovije marke i ja ulazim tako i ovi Bosanci kažu: „Ajde, provozaj jedan.“ Ja imao „golfa dvojku“, i sednem u „peticu“ i probam. Pitaju me: „Brate, koji ti se sviđa?!“ Ja kažem: „Ova ‘petica’“. Nije prošlo ni pet minuta oni prebacuju tablice sa mog „golfa“ na „peticu“.

Iz ove perspektive, ali i iz one tada, to je jako nezakonito, ali tada je bilo ludo vreme. Rekli su mi, vozi ga, ali nemoj da ideš u inostranstvo s njim - prisetio se pevač.

Ivan Gavrilović
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/A.D./J.M.

Bonus video:

01:03

IVAN GAVRILOVIĆ ŽENI LJUBAVNICU! Pevač otkrio kako je protekao SUSRET SA ŽENOM posle rijalitija i koji su mu planovi sa MILIJANOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track