MARIJA ŠERIFOVIĆ BOSANCU KUPUJE LEKOVE U AMERICI: Boske, sad si namiren! Evo šta još pevačica uvek DONOSI kolegi iz žirija!
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

OGLASILA SE

MARIJA ŠERIFOVIĆ BOSANCU KUPUJE LEKOVE U AMERICI: Boske, sad si namiren! Evo šta još pevačica uvek DONOSI kolegi iz žirija!

Stars -

Marija Šerifović oglasila se iz Amerike na svom Jutjub kanalu i pomenula člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca.

Ona je otkrila šta je prvo uradila kada je stigla.

- Osim što smo išli po kućama danas ceo dan i jeli, došlo je vreme da se ovaj dan završi i verovali ili ne, ja moram da idem da ispunim misiju jer su me svi ljudi iz Evrope zamolili da uradim nešto što meni ne predstavlja nikakav problem. Treba da idem i da im kupim američke slatkiše - rekla je Marija veselo i uputila se ka svojim kolima.

Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/Youtube

Šerifovićeva je objasnila da je trenutno stanje u Americi mirno i da sve funkcioniše normalno. Međutim, sve je iznenadila kada je otišla u odeljak gde stoje lekovi i suplementi.

- Veliki pozdrav za našeg dragog Bosanca i mog dobrog Bosanca, kome ja odavde donosim vitamine. Ima lekovi, Boske - našalila se Marija.

Kada je našla sva tri leka koja joj je Bosanac naručio, rekla je da ima još jedna stvar koju joj kompozitor uvek poručuje.

- Bosanac tvrdi da brijači za muškarce nisu isti u Srbiji kao u Americi, tako da mu ja uzimam poslednja dva komada. Boske, sad si namiren, sve sam ti našla, ponosno je rekla pevačica.

Zvezde Granda, Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:55

BIO JE MILJENIK ŽENA I VELIKI ZAVODNIK! Zvezda Granda žario i palio scenom, NIZAO SKANDALE pa se povukao SAD JE NEPREPOZNATLJIV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track