HTELA SAM DA UZMEM PIŠTOLJ I DA MU PRESUDIM! Milica Dabović o bivšem dečku: Tukao me jer sam saznala da se viđa sa STARLETOM
Foto: Nemanja Nikolić

otvorila dušu

HTELA SAM DA UZMEM PIŠTOLJ I DA MU PRESUDIM! Milica Dabović o bivšem dečku: Tukao me jer sam saznala da se viđa sa STARLETOM

Stars -

Milica Dabović priznala je da je razmišljala da ubije svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona, nakon nasilja koje je doživela od njega.

Milica Dabović
foto: Ana Paunković

Bivša košarkašica priznaje da joj je pao mrak na oči u noći između 19. i 20. februara 2017. godine kada ju je brutalno pretukao u njenom stanu u Beogradu.

- Tukao me je jer sam mu rekla da sam saznala da se viđa sa jednom našom starletom. Došao je kod mene i počeo da laže, da se dere na mene, davi, udara... Toliko me je tukao po telu i vratu da sam jedva preživela. U tom trenutku sam pomislila da sve treba da rešim sama, bez pomoći policije, da uzmem pištolj i da mu presudim.

Nekadašnja reprezentativka Srbije tvrdi da policija nije imala razumevanja kada je prijavila porodično nasilje.

- Posle batina, rekla sam mu da odlazi iz mog stana i da se više ne vraća. Zapretio mi je da će biti problema ukoliko nekome zucnem o tuči. Otišla sam ipak u policiju, a tamo su mi rekli:

- Pa dobro Milice, nije te ubio!

Milica Dabović
foto: Printscreen/Nikad nije kasno

Milica tvrdi da ju je partner tokom veze zlostavljao, iskorištavao i pretio da će povrediti njene najmilije:

- Često sam mu davala novac koji sam zarađivala, zbog njega sam ostajala bez dinara. Pretio mi je, stavljao pištolj na čelo i govorio da će mi povrediti članove porodice.

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši uterao strah u kosti, da ga se plašila i da je tada shvatila zašto mnoge žene ćute i trpe nasilje dok ne završe dva metra ispod zemlje.

Milica Dabović
foto: Printscreen/Kurir televizija

Kurir.rs/S.M./Alo

Bonus video:

00:00

MISLILA DA ĆE ZAVRŠITI DVA METRA POD ZEMLJOM! Milica Dabović progovorila o tome kako je biti ŽRTVA NASILJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track